top icon
Επικαιρότητα

Νέα Τriumph Street Scrambler

To μοντέλο του 2019 σχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμη περισσότερη ελευθερία και διασκέδαση.

Η όμορφη γεμάτη χαρακτήρα, διασκεδαστική κα προσιτή Street Scrambler είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αυθεντικές modern classics της Triumph. Παρουσιάστηκε το 2017 και κέρδισε τις εντυπώσεις με την off-road συμπεριφορά, την ευελιξία και το στυλ της. Έγινε άμεσα αποδεκτή από τους μοτοσυκλετιστές και προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων του customizing. Βασίστηκε στην παράδοση που ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του ’60 όταν δημιουργήθηκαν οι πρώτες Triumph scramblers, οι Bonneville T120 TT και TR6 C. Αυτή η νέα για το 2019 Street Scrambler φέρνει μια εντελώς νέα διάσταση σε ότι αφορά τις επιδόσεις και είναι ένα μεγάλο άλμα της Triumph ως προς τη δύναμη, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την κορυφαία για την κατηγορία της τεχνολογία και το ακόμη υψηλότερο επίπεδο φινιρίσματος και όμορφων scrambler λεπτομερειών..
 

Η νέα Street Scrambler του 2019 περιλαμβάνει μια ευρεία σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται περισσότερη ισχύς και κορυφαία απόδοση. Ο 900 κ.εκ. υψηλής ροπής κινητήρας Bonneville είναι σημαντικά αναβαθμισμένος. Παρέχει μεγαλύτερη κατά 10PS ισχύ, η οποία φτάνει στα 65 PS και είναι κατά 18% μεγαλύτερη από την ισχύ του προηγούμενης γενιάς κινητήρα. Αυτή η αναβάθμιση προσφέρει επίσης, μεγαλύτερο εύρος στροφών από στις 500 σ.α.λ. έως τις 7.500 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με τη διάσημη μέγιστη ροπή των 80 Nm που αποδίδεται χαμηλά στις 3.200 σ.α.λ. και το χαρακτηριστικό τελικό της εξάτμισης, η μοτοσυκλέτα παρέχει ασύγκριτο Scrambler ήχο, ευελιξία και απολαυστική αίσθηση στην οδήγηση.

Παράλληλα με τις αναβαθμίσεις στον κινητήρα, η νέα Street Scrambler διατηρεί τις υψηλές προδιαγραφές της σύγχρονης τεχνολογίας που έχουν συμβάλει στη δημιουργία μιας από τις πιο δημοφιλείς μοτοσυκλέτες για πελάτες, αλλά και φίλους του customizing. Το σύστημα Ride-by-wire προσφέρει ποιότητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και έλεγχο στην οδήγηση μέσω ενός μόνο σώματος γκαζιού. Η υγρόψυξη παρέχει χαμηλούς ρύπους και μεγάλη αυτονομία καυσίμου. Οι μεγάλες αποστάσεις προγραμματισμένης συντήρησης των 10,000 μιλίων (16,000 χλμ.) μειώνουν περαιτέρω το κόστος χρήσης της Street Scrambler._Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ