top icon
Επικαιρότητα

Η Indian Motorcycle ανακοινώνει τη γκάμα του 2023 και παρουσιάζει το Challenger Elite

Από το Scout ως το Pursuit, η νέα σειρά του 2023 της Indian Motorcycle προσφέρει μοντέλα και στυλ για κάθε αναβάτη, με την γκάμα των αξεσουάρ να αυξάνει την δυνατότητα του customizing και των προσωπικών επιλογών για τον κάθε ξεχωριστό χαρακτήρα.

Η Indian Motorcycle ανακοίνωσε το νέο lineup για το 2023, με τα νέα FTR Sport και Indian Challenger Elite να πρωταγωνιστούν δίπλα στα ανανεωμένα μοντέλα και αξεσουάρ της σειράς. Η σειρά του 2023 διαθέτει ένα σημαντικό εύρος επιλογών, με νέους χρωματικούς συνδυασμούς, ειδικά για τα FTR και FTR Sport, αναδεικνύοντας την ανανεωμένη δυναμική τους.

«Ενισχυμένη με νέα μοντέλα για ένα ευρύτερο φάσμα αναβατών, η σειρά του 2023 είναι μια ισχυρή απόδειξη της αδιάκοπης προσπάθειας της ομάδας μας να δημιουργήσει και να βελτιώσει μια πραγματικά ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων αλλά και προϊόντων τα τελευταία εννέα χρόνια», δήλωσε ο Mike Dougherty, Πρόεδρος της Indian Motorcycle. «Αυτή η προσπάθεια έχει επικεντρωθεί σε όλο το φάσμα και σε κάθε σειρά μοντέλων, όπως αποδεικνύεται και από την εισαγωγή του FTR Sport – η προσθήκη του οποίου δημιουργεί τέσσερις μοναδικές κατηγορίες FTR, με το δικό τους στυλ και προσωπικότητα».

INDIAN FTR SPORT

Το American Original FTR

Κορυφαία είδηση για τα μοντέλα του 2023 αποτελεί η εισαγωγή του FTR Sport, μιας νέας μεσαίας κατηγορίας FTR. Το FTR Sport προστίθεται σε μια κατηγορία με τέσσερα ξεχωριστά μοντέλα εξοπλισμού για να μπορούν να επιλέξουν οι αναβάτες. Σχεδιασμένο για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν την εμπειρία της σπορ οδήγησης με μοτοσικλέτα, η τολμηρή αισθητική και τα σπορ εξαρτήματα του FTR Sport ανεβάζουν το attitude του FTR σε άλλο επίπεδο, καθιστώντας την κατηγορία ξεκάθαρα ως την απόλυτη Αmerican original performance.

INDIAN CHIEFTAIN DARKHORSE

Indian Elite Challenger: Στυλ και Αποκλειστικότητα

Για όσους αναζητούν κάτι μοναδικό και αναβαθμισμένο, η Indian Motorcycle συστήνει το Indian Challenger Elite 2023. Με μόνο 150 διαθέσιμα μοντέλα σε όλο τον κόσμο, αυτό το bagger περιορισμένης έκδοσης κάνει ένα ηχηρό statement με το μοναδική και premium βαφή του σε sapphire blue smoke χρώμα και Black Smoke and Titanium Metallic Smoke τόνους.

INDIAN CHIEFTAIN DARKHORSE

2023 Lineup: Ένα ευρύ φάσμα επιλογών για κάθε αναβάτη

Διαθέτοντας το πιο ευρύ φάσμα μοντέλων και επιλογών από ποτέ, η σειρά Indian Motorcycle 2023 προσφέρει ένα μοντέλο κατάλληλο για κάθε αναβάτη και μια σειρά από νέες αναβαθμίσεις, όπως:

 • Όλα τα μοντέλα Thunderstroke και Power Plus έχουν έναν νέο συμπλέκτη – βελτιώνοντας τη συνολική αίσθηση. Με το νέο αυτό συμπλέκτη παρέχεται μια ομαλότερη εμπειρία αλλαγής ταχυτήτων για άνετη οδήγηση, βελτιώνοντας παράλληλα την διατήρηση της πρόσφυσης σε κακές συνθήκες δρόμου. Τέλος, η μεγαλύτερη ζώνη τριβής και η μειωμένη προσπάθεια μειώνουν την κόπωση του συμπλέκτη, η οποία μπορεί να είναι ευεργετική σε αστικές περιοχές και σε δρόμους με μεγάλη κίνηση.
 • Τα μοντέλα Indian Springfield, Chieftain, Indian Challenger, Roadmaster και Indian Pursuit διαθέτουν επανασχεδιασμένο προβολέα LED, ο οποίος βελτιώνει την εμβέλεια και τη διάδοση του φωτός – βοηθώντας τον αναβάτη και βελτιώνοντας παράλληλα το να γίνεται αντιληπτός από τους άλλους οδηγούς στο δρόμο.
 • Τα ενσωματωμένα buttons στα θερμαινόμενα καθίσματα στα τουριστικά μοντέλα Power Plus και Thunderstroke είναι πλέον απτικά, και επιτρέπουν στους αναβάτες να αισθάνονται την απόκριση του κουμπιού όταν φορούν γάντια.
 • Τα μοντέλα με την οθόνη αφής καντράν τεσσάρων ιντσών μπορούν τώρα να συνδέσουν τον λογαριασμό τούς Ride Command από την εφαρμογή ή τον ιστότοπο της Indian Motorcycle με τη μοτοσικλέτα τους, επιτρέποντας λειτουργίες προσβάσιμες σε εφαρμογές και στο διαδίκτυο, όπως η υγεία του οχήματος, ο εντοπισμός οχημάτων και η παρακολούθηση οδήγησης.

H Indian Motorcycle ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.

Δελτίο Τύπου

INDIAN INDIAN SCOUT

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 • INDIAN CHALLENGER ELITE
 • INDIAN CHIEFTAIN DARKHORSE
 • INDIAN FTR SPORT
 • INDIAN INDIAN SCOUT
 • INDIAN CHIEFTAIN DARKHORSE
 • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

  ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ