top icon
Επικαιρότητα

Voge SR4 Max: Νέα παρουσία στα μεσαία GT scooter πολυτελείας

Tο πρώτο maxi scooter της Voge έφτασε στην Ελλάδα προσφέροντας υψηλή τεχνολογία, πλούσιο εξοπλισμό και μια τιμή γνωριμίας-ευχάριστη έκπληξη.

Τα μεσαία GT scooter πολυτελείας απέκτησαν έναν ακόμη εκπρόσωπο, με το VOGE SR4 Max να βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και να βάζει υποψηφιότητα για την κορυφή των πωλήσεων. O αξιόπιστος δοκιμασμένος κινητήρας, τα κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά και ο εντυπωσιακός εξοπλισμός θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον, και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων το SR4 Max θα διατίθεται σε ειδική τιμή γνωριμίας με έκπτωση 600 € από την προτεινόμενη τιμή πώλησης, στα 5.995 €.

Στα θετικά της πρότασης της VOGE συγκαταλέγεται και ο εξοπλισμός του SR4 Max. Πιο συγκεκριμένα ξεχωρίζουμε: την κάμερα καταγραφής δεδομένων (Dash Cam) κάτω από την ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης TCS (Τraction control), τα Full LED φώτα με λειτουργίες «follow me home» και «Cornering» που φωτίζουν στο εσωτερικό των στροφών, την έγχρωμη οθόνη TFT 7” με συνδεσιμότητα bluetooth και λειτουργίες πολυμέσων, το ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας που αποκαλύπτει ένα χώρο που φιλοξενεί δύο κράνη και τα δύο ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι που κλειδώνουν.

VOGE SR4 MAX dashboard

Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά σημειώνουμε: Τα τρία πλευστά δισκόφρενα της Brembo με ακτινικές δαγκάνες που ελέγχονται από Δικάναλο ABS, διαθέτουν χειρόφρενο (για ασφαλή στάθμευση σε εδάφη με κλίση) και Φώτα έκτακτης ανάγκης ESS που αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος, τις αναρτήσεις από την Kayaba και το Σύστημα TPMS που παρακολουθεί την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο.

O υγρόψυκτος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας είναι κατασκευασμένος σε συνεργασία με τη BMW και είναι αυτός ο ίδιος που χρησιμοποιείται από το βαυαρικό εργοστάσιο στα μοντέλα C400X και C400GT. Mε ιπποδύναμη 29Hp και ροπή 30Nm, διαθέτει αντικραδασμικό άξονα και silent blocks στα σημεία στήριξης, κάτι που εγγυάται βελούδινη λειτουργία σε όλο το εύρος στροφών. H επιτάχυνση που προσφέρει (0-50χλμ/ώρα σε 3,1 δλ) είναι ικανή να κινήσει όχημα και επιβάτες με απόλυτη ασφάλεια μέσα στο αστικό περιβάλλον, ενώ η κατανάλωση των 3,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου των 12,8 λίτρων, μπορεί να δώσει αυτονομία ακόμα και πάνω από τα 350 χιλιόμετρα!

VOGE SR4 MAX MY2023 outdoors

Tο Voge SR4 Max διατίθεται στην τιμή γνωριμίας των 5.995 € (για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων) και σε δύο χρωματισμούς, λευκό (pearl white) και μαύρο (Sparkling black). Όπως κάθε μοντέλο της Voge καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • VOGE SR4 MAX MY2023 front
  • VOGE SR4 MAX MY2023 front brakes
  • VOGE SR4 MAX MY2023 under seat
  • VOGE SR4 MAX MY2023 pearl white
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ