top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

2ο Ράλλυ Τρίπολης: Έγινε συνήθεια!

Σε πρωτεύουσα του κλασικού αυτοκινήτου εξελίσσεται το Άργος, με τον ΑΡΣΟΕ να δείχνει το δρόμο προς κάθε κατεύθυνση.

Ήταν όμορφα πριν δέκα μήνες εκεί και επαναλαμβάνεται η ιστορία όπου συνδυάζονται υποδειγματικά οι άνθρωποι, οι οικοδεσπότες-οργανωτές και οι συμμετέχοντες με εξαιρετικά αυτοκίνητα σε ένα ιδανικό περιβάλλον, με τη διαδρομή να ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Άλλωστε, μπαμπάς Ανδρέας και γιος Λεωνίδας Ντούλιας, η «2 σε 1» ψυχή του εγχειρήματος και οι συνεργάτες τους, γνωρίζουν ότι τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες.

2ο Ράλλυ Τρίπολης

Σε ό,τι αφορά τη φιλοξενία σε χώρους που προσφέρονται και κυρίως το μενού που έχει να κάνει με τη διαδρομή. Κόπιασαν για το καλύτερο δυνατό με σεβασμό σε όσους τους τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και από αυτό το οδοιπορικό με άποψη δεν λείπουν και ασκήσεις μυαλού που χαρακτηρίζουν τις touring εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου John Karampelas. Professor και στην επικοινωνία, με τον ΑΡΣΟΕ να πιστοποιεί το μεταπτυχιακό του.

Τρόπος τους, ο σεβασμός στην τοπική αυτοδιοίκηση, στα πληρώματα και βέβαια στους χορηγούς τους. Χαρακτηριστικά, όποιοι στηρίζουν τον ΑΡΣΟΕ μια φορά, παραμένουν δίπλα τους και μάλιστα, βρίσκουν μιμητές, με την οργάνωση να επενδύει για την καλύτερη δυνατή εκδήλωση.

2ο Ράλλυ Τρίπολης

Έχει ιστορία ο ΑΡΣΟΕ

Με το χρονικό άλμα 20 ετών να «βαραίνει» τις πλάτες των ηρώων του, που παραμένουν το ίδιο ρομαντικοί, το ίδιο ονειροπόλοι, όπως τότε. Όταν ξεκίνησαν το 2002 στο παλιό εργαστήριο που τους παραχώρησε ο «Δαναός». Σήμερα, κυριαρχεί η απόχρωση του γκρι στα μαλλιά, το παραπάνω βάρος του σώματος, ενώ κάποιες αστοχίες πληρώθηκαν, λάθη διορθώθηκαν και είναι άπειρες οι καλές στιγμές. Όπως τα τουβλάκια της Lego σκόρπια στο παιδικό δωμάτιο της μνήμης μας.

2ο Ράλλυ Τρίπολης

Το 2o Ράλλυ της Τρίπολης

Ο Γιάννης Καράμπελας, από τους ιδρυτικούς της προσπάθειας, συνεχίζει με τον τρόπο του. Παιδιά ακόμη σε ό,τι αφορά στον ενθουσιασμό, χαιρόμαστε με τα 75 πληρώματα που μας τίμησαν και θα είναι μαζί μας μεθαύριο το Σάββατο, στην αφετηρία, στο Κεφαλάρι Άργους.

Ένα μαγικό σημείο, με όλα τα στοιχεία της φύσης να δένουν σε απόλυτη ισορροπία. Δίπλα στα νερά με την άγνωστη προέλευση και το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής χτισμένο μέσα στον αρχαίο βράχο. Μεσημεριανή εκκίνηση στις 15:00 και 100 χιλιόμετρα ανά ημέρα σε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στα Αρκαδικά βουνά.

Η αγκαλιά της φιλόξενης Τρίπολης, ανοιχτή και έτοιμη να υποδεχτεί συμμετέχοντες και οργανωτές με τη χαρακτηριστική φωτογραφία της πλατείας, τύπου Σιένα, να δίνει το στιλ που απαιτείται.

2ο Ράλλυ Τρίπολης

Σε εκδηλώσεις όπως η συγκεκριμένη, όπου συμμετέχεις για να απολαύσεις με ασφάλεια την κλασική σου μηχανή, με δυνατότητες κυκλοφορίας που εξελίσσονται, αναμένοντας τον νέο νόμο που αφορά στην έκδοση Ιστορικών πινακίδων από το κράτος και επιτέλους την ελεύθερη χρήση τους. Σημαντικές εκδηλώσεις και για τις προσωπικές σχέσεις μεταξύ πληρωμάτων, συνήθως ζευγάρια που ζουν τη στιγμή, αλλά και ευρύτερα με τις γνωριμίες να εξελίσσονται σε φιλία.

2ο Ράλλυ Τρίπολης

Οι 4Τροχοί στην Τρίπολη

Μέσω Άργους με το Ντάτσουν 240 Z του ονείρου. Αυτοκίνητο του “house AG” που διαχρονικά μας τιμάει με την εμπιστοσύνη του, όπως άλλωστε και οι οργανωτές. Με τρόπο υπόδειγμα που ξεπερνάει το ρόλο του χορηγού επικοινωνίας. Φίλοι εκεί και θα ανταλλάξουμε απόψεις για τον κινητήρα 2.8 του Ζ μας, κουπέ με αρχοντικό πάτημα που σε παρασύρει να ταξιδέψεις. Μετά από καιρό θα απολαύσουμε οργάνωση υψηλού επιπέδου με την ταξιαρχία του ΑΡΣΟΕ να συντονίζεται με τα commando του Τρισκέλιον.

Γοητευτικές κυρίες που συντονίζει ο «sub commadante» Antonio Ρέκκας, με γεγονός πως εδώ σε τέτοιες εκδηλώσεις οι κυρίες  έχουν την τιμητική τους και γιορτάζουν σε κάθε ευκαιρία.

2ο Ράλλυ Τρίπολης

Κυρίες όπως η σύντροφος-συνοδηγός μας και άλλες καλές φίλες όπως η κ. Δήμητρα Ρηγοπούλου του Τρισκέλιον, η κ. Μαρίζα Γεωργοσόπουλου, με το σιελ Μίνι, δίπλα στον μπαμπά της Πρωταθλητή κ.α.

Φίλοι, όπως ο Άκης, ο Gerry, ο Σπύρος με την Κατερίνα του, ο Βόρτελ πάντα με το χαμόγελο.

Το ενδιαφέρον μας στις Άλφα, στις Πόρσε, στις Φούλβια, στην SL του μέχρι πρόσφατα Προέδρου της ΦΙΛΠΑ Τάκη Φωτεινόπουλου και σε όλα τα προσεγμένα αυτοκίνητα που συμμετέχουν. Πολλά της δίπλα πόρτας, όλα άψογα προετοιμασμένα για τη δοκιμασία των δυο ημερών. Αυτοκίνητα, απόλαυση και για τον θεατή που έχει την ευκαιρία να τα περιεργαστεί στην Τρίπολη που θα φοράει τα καλά της.

Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών, που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 80, θα επανέλθουμε.

Εκδήλωση με πρόσκληση-πρόκληση που μας ταιριάζει._ Σ.Χ.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κουσκούτης

2ο Ράλλυ Τρίπολης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 • 2ο Ράλλυ Τρίπολης
 • 2ο Ράλλυ Τρίπολης
 • 2ο Ράλλυ Τρίπολης
 • 2ο Ράλλυ Τρίπολης
 • 2ο Ράλλυ Τρίπολης
 • 2ο Ράλλυ Τρίπολης
 • 2ο Ράλλυ Τρίπολης
 • 2ο Ράλλυ Τρίπολης
 • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

  ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ