top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Arcadia Classic Tour 2024 με 81 συμμετοχές

Όλα είναι έτοιμα για την αφετηρία του 10ου επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και με την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α.

Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το Arcadia Classic Tour, είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση εναλλαγή βουνού και θάλασσας. Με 81 συνολικά όμορφα οχήματα στην αφετηρία από όλες τις χρονολογικές περιόδους, με τους περήφανους ιδιοκτήτες και φίλους, λέσχες και παρέες, όλοι με κέφι και χαμόγελο για μια ακόμη γιορτή του κλασσικού αυτοκινήτου. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε έναν αγώνα regularity για όλους και αυτό αποτυπώνεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο στην ποικιλία οχημάτων και στα πληρώματα στην λίστα συμμετεχόντων που έφτασε αισίως τις 81 συμμετοχές. Από την «γεμάτη» (μετά από καιρό) κατηγορία Ε στα διαχρονικά σχήματα των κατηγοριών F, G και Η, στα I των 70s, στα J1/2 των 80s ως τα όμορφα youngtimer, που σε λογικό ποσοστό επι του συνόλου δικαιολογεί την παρουσία τους, κάνοντας το starting list να θυμίζει ένα ζωντανό μουσείο αυτοκίνησης.

ACT

Διαδρομές βγαλμένες απο την Ελληνική Μυθολογία και την πλούσια ιστορία μας. Από την αφετηρία στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι στο ενετικό Αγιωνόρι, στις Ομηρικές Μυκήνες και μετά στο Αρτεμίσιο, κάτω από την σκιά του Βουνού της Θεάς Άρτεμις, στην βυζαντινή Δούκα Βρύση και στην Στυμφαλία, τη λίμνη του Ηρακλή για να καταλήξουμε στο ξύλινο φράγκικο οχυρό στην αρχαία Πελλήνη, το σημερινό Ξυλόκαστρο. Η κοσμοπολίτικη κωμόπολη της Κορινθίας με το εκπληκτικό πευκοδάσος δίπλα στην παραλία, που εξακολουθεί να προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι, παραμένοντας ένας από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Πελοπόννησο θα λάβει την σκυτάλη της φιλοξενίας των αγωνιζομένων!

ACT2023

Με συνολικό μήκος διαδρομής 320,66 χλμ, 12 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας και 96 χρονομετρήσεις με το δορυφορικό σύστημα της εταιρίας Anube Sport οι αγωνιζόμενοι θα απολαύσουν ένα χορταστικό διήμερο απίστευτων διαδρομών και απολαυστικής οδήγησης με τα ιστορικά-κλασσικά τους οχήματα.

ACT2024

Το Arcadia Classic Tour διατηρεί, από το 2015 που ξεκίνησε, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, κάτι που το έκανε τον αγαπημένο αγώνα όλων των συμμετεχόντων και φίλων του κλασσικού-ιστορικού αυτοκινήτου. Γιατί το Arcadia Classic Tour είμαστε όλοι εμείς, συμμετέχοντες και οργάνωση που το κάναμε μεγάλο!

ACT 2024 day 1a

Είμαστε χαρούμενοι με την ανταπόκριση σας και υποσχόμαστε να προσφέρουμε ένα ομόρφο διήμερο που όλοι θα πουν …well spent. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση, σας περιμένουμε όλους στο 10ο επετειακό !!!

ACT 2024 day 1b

Το Arcadia Classic Tour 2024 τελεί υπό την υποστήριξη των Δήμων Λουτρακίου-Περαχώρας και Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και διοργανώνεται με την αρωγή των SAMOS STEAMSHIP και ACF. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ACT 2024 day 2

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ARCADIA CLASSIC TOUR 2024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ