Αγώνες Αγώνες

MotoGP: Αναβάλλεται και το Γαλλικό GP

Με φόντο τις συνεχιζόμενες επιπτώσεις της πανδημίας του νέου κορονοϊού, οι διοργανωτές του θεσμού ανακοίνωσαν σήμερα την αναβολή και του Γαλλικού GP – και όπως όλα δείχνουν αντίστοιχη θα είναι η τύχη και του ιταλικού αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 31 Μαΐου στην πίστα του Mugello.

Με επίσημη ανακοίνωση που εξεδόθη προ ολίγου, οι FIM, IRTA και FIM ανακοίνωσαν την αναβολή του Γαλλικού GP, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει το τριήμερο 15-17 Μαΐου στο Le Mans.

Ακριβώς όπως συνέβη και την περίπτωση του Ισπανικού GP, οι υπεύθυνοι του θεσμού δεν ανακοίνωσαν πότε και αν θα πραγματοποιηθεί τελικά ο αναβληθείς αγώνας στη Γαλλία.

«Καθώς η κατάσταση εξελίσσεται διαρκώς, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσουμε νέες ημερομηνίες για το Γαλλικό και Ισπανικό GP έως ότου να καταστεί σαφές πότε ακριβώς θα είναι δυνατή η διεξαγωγή των εν λόγω αγώνων. Το αναθεωρημένο ημερολόγιο αγώνων θα δημοσιευθεί το συντομότερο δυνατό», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του θεσμού.

Όπως όλα δείχνουν προς αναβολή οδεύει και ο επόμενος αγώνας, που είναι προγραμματισμένος για τις 31 Μαΐου στην πίστα του Mugello.

Διαβάστε επίσης: MotoGP - Στο τραπέζι σενάρια επιμήκυνσης της χρονιάς με 10 έως 13 αγώνες για το 2020

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου