Αγώνες Διεθνείς αγώνες

MotoGP: Ένα βήμα πριν τη Repsol Honda ο Pol Espargaro

Ο Pol Espargaro αναμένεται να μεταβεί στη Repsol Honda το 2021, αντικαθιστώντας τον Alex Marquez στην ιαπωνική ομάδα.

Ο Pol Espargaro έχει περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια της καριέρας του στην KTM, από το 2017, που ήταν και η πρώτη χρονιά των Αυστριακών στο MotoGP.

Έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα στην εξέλιξη της RC16 σε μία αξιοπρεπή μοτοσυκλέτα, με ένα βάθρο στο ενεργητικό της (στη Βαλένθια το 2018), ο Ισπανός είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Autosport, ο Espargaro θα γίνει ο έτερος αναβάτης της Repsol Honda, δίπλα στον Marc Marquez, από το 2021.

Αυτό σημαίνει πως ο αδερφός του πρωταθλητή, Alex, θα μεταβεί -όπως φαίνεται- στην LCR Honda, μαζί με τον Taka Nakagami. Έτσι, το μέλλον του Cal Crutchlow στη μεγάλη κατηγορία μοιάζει προς το παρόν δυσοίωνο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει και μετά το 2020.

Άγνωστο παραμένει ποιος θα καλύψει το κενό στην KTM, που φέτος έχει στις τάξεις της εκτός από τον Espargaro και τον Brad Binder._Δ.Μ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου