Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Το Nissan Armada Mountain Patrol στο Rebelle Rally

Πίσω από το τιμόνι του Armada Mountain Patrol, η Team Wild Grace τερματίζει 6η σε σύνολο 38 συμμετοχών, σημειώνοντας την υψηλότερη θέση κατάταξης στην ιστορία της ομάδας.

Το συγκεκριμένο rally, είναι το τελευταίο σε μια σειρά από περιπέτειες για το Armada Mountain Patrol, αφού προηγουμένως είχε κατακτήσει τους αμμόλοφους της Σαχάρας στο Μαρόκο και είχε σκαρφαλώσει στους βράχους του Moab, στη Utah. Η Team Wild Grace, αποτελούμενη από τις βετεράνους off-roaders Sedona Blinson και Lyn Woodward, οδήγησε το Armada Mountain Patrol σε περισσότερα από 1.500 μίλια εκπληκτικού off-road εδάφους στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα για οκτώ μέρες, προτού περάσει τη γραμμή τερματισμού του μεγαλύτερου off- road ράλι των Η.Π.Α., στις 19 Οκτωβρίου.

Nissan

Η Team Wild Grace, η οποία πέρυσι τερμάτισε 11η πίσω από το τιμόνι ενός εργοστασιακού Nissan Armada, ανταγωνίστηκε στην κατηγορία 4x4. Μεταξύ των τροποποιήσεων του Armada Mountain Patrol, διακρίνονται τα ειδικά χαρακτηριστικά προστασίας του οχήματος, φωτισμού, άνεσης, καθώς και υποστηρικτικά συστήματα ανάκτησης. Για να μειωθεί το βάρος και να αυξηθεί η ευκινησία του Armada Mountain Patrol στους αμμόλοφους και σε δύσκολο έδαφος, αφαιρέθηκε η σκηνή και η τέντα, το μέγεθος των ελαστικών του μειώθηκε ελαφρώς, καθώς και η διαδρομή της ανάρτησής του, από 6 σε 3 ίντσες.

Nissan

Οι ημέρες του αγώνα ήταν μεγάλες και δύσκολες, ξεκινώντας με την ανατολή του ηλίου και συχνά τελείωναν αρκετά μετά τη δύση, με λίγα ενδιάμεσα διαλλείματα. Σύμφωνα με τους κανόνες του ράλι, δεν επιτρέπονται ηλεκτρονικές συσκευές εκτός από τις απαραίτητες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, γεγονός που σημαίνει ότι οι ομάδες έπρεπε να χρησιμοποιούν χάρτες και πυξίδα, καθώς διέσχιζαν μερικά από τα πιο γραφικά και δύσκολα εδάφη της Αμερικής. Με δεδομένα τα παραπάνω αλλά και μια μακρά λίστα άλλων περίπλοκων κανόνων, η ομαδική εργασία, η επικοινωνία και η οργάνωση, έγιναν ακόμα πιο σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία στον συγκεκριμένο αγώνα._Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου