Ο εορτασμός της 80ης επετείου της Wynns λαμβάνει παγκόσμια απήχηση με τη χορηγία του No. 85 Wynn’s-Keating Motorsports Ford GT, που θα συμμετάσχει στoν 24ωρο αγώνα στις 15 και 16 Ιουνίου.

Η Wynn's, η τεχνολογική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των πρόσθετων και βελτιωτικών προϊόντων για οχήματα, έχει αγκαλιάσει τον 24ωρο αγώνα του Le Mans, ως το διεθνές αποκορύφωμα των φετινών εορτασμών της, για την 80η επέτειο από την ίδρυσή της. Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών, η Wynn’s παρουσίασε το αγωνιστικό Νο. 85 Ford GT GT Wynn’s Keating Motorsports, με το οποίο η ομάδα των οδηγών Ben Keating, Jeroen Bleekemolen και Felipe Fraga θα αγωνιστεί στην κατηγορία GTE-Am, στο θρυλικό αγώνα αντοχής στη Γαλλία, στις 15 και 16 Ιουνίου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση για το Νο. 85, φέρει τα γνώριμα μοβ και πορτοκαλί χρώματα, καθώς και το εμπορικό σήμα του οβάλ λογοτύπου της Wynn’s, με έναν σχεδιασμό που ακολουθεί την εμφάνιση των τεσσάρων συμμετοχών της Ford Chip Ganassi Racing GTE-Pro class με Ford GT στο Le Mans. Ο Keating και η ομάδα του θα είναι οι πρώτοι αυτόνομοι συμμετέχοντες σε ένα Ford GT, που έχει κερδίσει με την ομάδα της Ford Chip Ganassi Racing στην κατηγορία GTE-Pro, στο Le Mans του 2016. Ιδρυθείσα στην Καλιφόρνια το 1939, η Wynn's γιορτάζει της 80η επέτειό της, με το Le Mans να αποτελεί το πρωταρχικό διεθνές στοιχείο στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της εταιρείας, για το 2019.

Η συνεργασία της Wynn’s με την Keating Motorsports στο Le Mans, συμπληρώνεται από την υποστήριξη της Wynn’s στην καμπάνια της Keating για την 50η επέτειο του IMSA, όπου και θα συμμετάσχει φέτος στο IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Τα προϊόντα της Wynn’s εισάγονται στην Ελλάδα από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 34 79 700._Δελτίο Τύπου

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά