Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

8ος γύρος Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος

Η Λ.Α.Μ.Σ. καλείται να διοργανώσει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου τον 8ο και τελευταίο αγώνα του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

 

Ο αγώνας θα γίνει όπως κάθε φορά στην πίστα καρτ στις Σέρρες με την είσοδο να είναι φυσικά ελεύθερη για τους θεατές και την ώρα εκκίνησης να έχει οριστεί στις 11 π.μ.

Στην κατηγορία Α ο Καρατσομπαλίδης Δημήτρης με Peugeot 106 και ο Καραμανώλης Ιωάννης με Toyota Starlet έχουν εξασφαλισμένες τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ ο Πατσίλας Ανατάσιος με Peugeot 106 θα πρέπει να σιγουρέψει την τρίτη θέση από τον Χαρατζή Βάιο με Mazda MX5.

Στην κατηγορία Β την πρωτιά έχει σίγουρη ο Οικονομίδης Κωνσταντίνος με Fiat Punto ενώ θα χρειαστεί να κονταροχτυπηθούν για την 2η και 3η θέση οι Κουνατιάδης Δημήτρης και Καβατσικλής Θεόδωρος με Opel Kadett αμφότεροι. Τέλος την τρίτη θέση μπορεί να διεκδικήσει και ο Νταρίβας Στυλιανός με Fiat Punto GT.

Στην κατηγορία Γ όλα είναι ρευστά, ο πρωτοπόρος Ζεμπέκης Πασχάλης με Opel Ascona πρωτεύει με 102 βαθμούς έναντι 95 βαθμών του δεύτερου Σαλονίδη Γιώργου και 80 βαθμών του τρίτου Καρυπίδη Θεόκλητου και οι τρεις με Opel Ascona, και σε αυτήν την κατηγορία την τρίτη θέση θα μπορούσε να διεκδικήσει ο Προδρομίδης Απόστολος με την Opel Manta.

 

Συνημμένα Αρχεία

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου