top icon
Αγώνες

HTTC: open track day στις 28 Νοεμβρίου στα Μέγαρα

Μετά την μεγάλη αποχή από την πίστα, η ομάδα του HTTC διοργανώνει open track day (προπόνηση) σύγχρονων και ιστορικών αυτοκινήτων την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test) από τους αθλούμενους πολίτες (18 ετών και άνω), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Οι αθλούμενοι ως και 17 ετών αρκεί να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test. Παιδιά μέχρι και 4 ετών απαλλάσσονται από τα τεστ για covid19. Η προπόνηση θα γίνει σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος. Επιπλέον στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων καθ’ όλη την διάρκεια της προπόνησης θα βρίσκεται επανδρωμένο ασθενοφόρο. Η θερμομέτρηση πριν την είσοδο είναι υποχρεωτική για όλους.

Τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν πρέπει να διαθέτουν, τουλάχιστον τις εργοστασιακές προδιαγραφές ασφαλείας και κρίκους ρυμούλκησης, εμπρός και πίσω. Το κράνος αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας, είναι υποχρεωτικό για όλους τους επιβαίνοντες. Στα αυτοκίνητα ανοιχτού τύπου (cabrio) πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον το εργοστασιακό roll bar και πρέπει υποχρεωτικά η οροφή (υφασμάτινη ή μεταλλική) να είναι κλειστή. Η συνοδήγηση επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18ετών και μόνο σε αυτοκίνητα που διαθέτουν κλωβό ασφαλείας και ζώνες ασφαλείας, τουλάχιστον τεσσάρων σημείων. Του ανωτέρω περιορισμού, εξαιρείται ο εκπαιδευτής του αυτοκινητοδρομίου.

Τα σκέλη συνοδήγησης δεν χρεώνονται και η είσοδος στην πίστα, γίνεται μόνο με την επίδειξη του περικάρπιου οδηγού και συνοδηγού. Η τιμή εισόδου των θεατών, ανέρχεται στα 5,00Ευρώ και η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 8 ετών. Υπενθυμίζουμε ότι κάθε συμμετέχοντας μπορεί να συνοδεύεται το μέγιστο από 2 (ΔΥΟ) άτομα μηχανικούς ή προσωπικό (ομάδα τριών ατόμων) που θα βοηθήσει στην προετοιμασία του. Τα οχήματα των τεχνικών και των θεατών, θα σταθμεύουν στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Η είσοδος στην διαδρομή είναι ελεύθερη με μέγιστο αριθμό 12 αυτοκινήτων ταυτόχρονα εντός πίστας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συμμετέχοντες έχουν τις εξής δυνατότητες επιλογής: Ολόκληρη ημέρα (09:00-17:00), με στεγασμένη θέση και αισθητήρα χρονομέτρησης, με κόστος 140 Ευρώ. Μισή ημέρα (09:00-13:00) (13:00-17:00), με κόστος 80 Ευρώ. Μόνο στην ολοήμερη συμμετοχή υπάρχει η δυνατότητα ατομικής χρονομέτρησης, με εκτυπωμένο προσωπικό γυρολόγιο (στο τέλος της ημέρας). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης συσκευής vpr, με κόστος 40 Ευρώ. Για την κράτηση θέσης θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή 50 Ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται στην φόρμα δήλωσης συμμετοχής. Το υπόλοιπο της πληρωμής θα γίνει στην πίστα, την ημέρα της προπόνησης.

Οι συμμετέχοντες, υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την Δήλωση Συμμετοχής ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο: https://httc.com.gr/events-participation/. Στο απαιτούμενο πεδίο «στοιχεία πληρωμής», θα αναγράψετε τον κωδικό της πληρωμής. Μετά την υποβολή της δήλωσης, θα σας έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας. Η δήλωση συμμετοχής είναι δεσμευτική για την κράτηση θέσης και για το υπόλοιπο της πληρωμής. Η οφειλή δεν παραγράφεται, εκτός της περίπτωσης έγκαιρης ενημέρωσης για την κάλυψη της θέσης, τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν την διεξαγωγή της προπόνησης. Αφού συμπληρώσετε την ανωτέρω δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να την εκτυπώσετε και να την έχετε μαζί σας ώστε να την παραδώσετε στην γραμματεία με την πληρωμή σας.

Οι συμμετέχοντες και τα μέλη της ομάδας τους, υποχρεούνται επίσης, να παραδώσουν συμπληρωμένη την παρακάτω φόρμα, κατά την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση.
https://httc.com.gr/wp-content/uploads/2020/05/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ώρα έναρξης προσέλευσης : 08:00
Διοικητικός έλεγχος : 08:30 με λήξη
Τοποθέτηση αισθητήρων χρονομέτρησης : 08:30 με λήξη
Έναρξη εκδήλωσης : 09:00
Διάλειμμα : 12:30 – 13:30
Λήξη εκδήλωσης : 17:00

Αναλόγως του αριθμού των συμμετοχών το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει.

Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΛΑΓΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΣΤΑΘΜΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ – 95dB.@5000RPM

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ