top icon
Αγώνες

In memoriam: Νίκος Παππάς

Ανείπωτη θλίψη σε όσους ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και στον ιατρικό κόσμο και σε όλους όσους γνώριζαν τον Ιατρό Νίκο Παππά, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του.

-Νίκο παιδεύεσαι;
-Μη μασάς καμία σχέση
-Μωρέ το ξέρει όλη η Ελλάδα, σε εμένα το κρύβεις;
-«Δεν είσαι όλη η Ελλάδα» σχολίασε και έβαλε τέλος στην κουβέντα πριν κοκκινίσουν τα μάτια μας…

Είχε τρόπο ο Νίκος Παππάς. Ήταν η συμπεριφορά του που έκανε τη διαφορά ξεπερνώντας το πτυχίο του και την εμπειρία του.

Με τη συμπεριφορά του τιμούσε τον ιερό του ρόλο υπηρετώντας με συνέπεια τον άγνωστο στο Νοσοκομείο στην Κόρινθο και στον χώρο των αγώνων. Ιδιαίτερος χώρος που κρίνοντας από την ειλικρινή αντίδραση όλων, ανταπέδωσε την γενναιοδωρία του.

Ήταν έντιμος ο Νίκος και διέλυε κάθε διάθεση να ανταποδώσεις. Δεν αγόραζε χρόνο και φήμη, ούτε εξασφάλιζε γνωριμίες καταθέτοντας ψυχή, γνώση και τέχνη στον ανήμπορο και σε οποιονδήποτε ήθελε τη στήριξη του.

Ο Νίκος Παππάς, αντιμετώπιζε με απλό τρόπο ως αληθινός φίλος όποιον ζητούσε τη στήριξή του. Τη γνώμη του, τη συνταγή του και τη συμμετοχή του ακόμα και στη θεραπεία του και ήταν αδύνατον να συνεννοηθείς μαζί του για το κόστος.

Μόνο σε συναισθηματικό επίπεδο μπορούσες να επικοινωνήσεις και να βρεις τα σημεία επαφής ώστε μέσα από τη «συνεργασία» να προκύψει η πραγματική φιλία.

Η σχέση που τον χαρακτήριζε με κάποιους του χώρου που εκτιμούσε χωρίς να αναζητάει το φτηνό πάρε-δώσε.

Ήταν «πλούσιος» σε συναίσθημα και γνώσεις και καταρχήν σε αντιμετώπιζε σαν άνθρωπο. Μισούσε τη φλυαρία, είχε αλλεργία στο κουτσομπολιό και με τακτ κατέθετε ψυχή είτε διοικούσε ο Χαλιβελάκης, είτε διοικεί ο Μιχελακάκης, είτε συνεργάστηκε με τη Motosport Greece, κατευθύνοντας πολύ ψηλά την ιατρική στήριξη σε αγωνιστικό επίπεδο.

Νίκος Παππάς

Ένας Μελετόπουλος της άλλης πλευράς σε σχέση με την προσφορά του, με τις συνεννοήσεις με τον επίσης γιατρό μας Παύλο Πετρίδη να γίνονται με τα μάτια.

Χωρίς ανταγωνιστικά στοιχεία, με μηδενικά στοιχεία συμπλεγμάτων που όλους μας χαρακτηρίζουν σε ένα δύσκολο περιβάλλον, με άλλοθι τα συναισθήματα μας…

Ο Νίκος Παππάς, ο γιατρός μας, από τους ελάχιστους υπεράνω, από τους πολύ λίγους που μας ενώνει σε ένα χώρο όπου πλέον έχει χαθεί η ισορροπία και κάθε μέτρο στις προσωπικές μας σχέσεις. Χάθηκαν φιλίες, κάηκαν αναμνήσεις όταν ο Νίκος έμεινε όρθιος και δυνατός δίνοντας με αξιοπρέπεια μια άνιση μάχη.

Εγκατέλειψε στα 55 του, με γεγονός πως αρνούμαστε να σημειώσουμε ότι έφυγε ο Παππας, ο γιατρός.

Αύριο Τρίτη η τελευταία συνάντηση, στις 11.00 στον Άγιο Παντελεήμονα, στο Άνω Kαλαμάκι (Aττική).

Αφιερωμένο το σημείωμα για έναν ωραίο άνθρωπο με γούστο και ένα χιούμορ που σε συνάδελφο του δεν θα βρεις. Τα σέβη μας στους οικείους του, με αγωνιστικούς χαιρετισμούς._Στρατισίνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ