Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Με δύο αγώνες το IAME Series Greece 2020

Παρότι τα αρχικά πλάνα για το 2020, αναπόφευκτα επηρεάστηκαν σημαντικά από τις εξελίξεις, επιστρέφουμε στην πίστα με δύο στάσεις στο φετινό πρωτάθλημα, μεγαλύτερη ευελιξία στη συμμετοχή αγωνιζόμενων, νέα ελαστικά και όπως πάντα πλούσια έπαθλα!

Ξεκινώντας από το καλεντάρι, θα περιλαμβάνει τελικά δύο γύρους, που θα διεξαχθούν αμφότεροι στο «σπίτι» του θεσμού:

10-11 Οκτωβρίου, Γύρος 1, Αθήνα, Kartodromo
28-29 Νοεμβρίου, Γύρος 2, Αθήνα, Kartodromo

IAME SERIES GREECE 2020

Συνεχίζεται και φέτος το πετυχημένο μοντέλο κεντρικής διαχείρισης κινητήρων στην κατηγορία X30 MINI, ενώ στη κατηγορία X30 SENIOR επιτρέπεται πλέον η συμμετοχή αθλητών με διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ανάλογους σημαντικούς θεσμούς karting.

Το IAME SeriesGreece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ! Μάλιστα οι πρωταθλητές των κατηγοριών X30 MINI, X30 JUNIOR και X30 SENIOR κερδίζουν από έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα!

Παράλληλα, διαθέσιμα για το IAME SeriesGreece 2020 είναι νέα σλικ ελαστικά Komet, που προσφέρουν καλύτερο κράτημα και μεγαλύτερη σταθερότητα.

IAME SERIES GREECE 2020

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως η επίσημη ιστοσελίδα του IAME SeriesGreece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το θεσμό.

Τέλος, εκτός από την διαρκή ενημέρωση μέσω socialmedia, διαθέσιμη είναι ξανά μία ακόμα καινοτομία για το χώρο του ελληνικού karting: η επίσημη εφαρμογή «IAME SeriesGreece».

Για συσκευές Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iameseriesgreece.app
Για συσκευές iOS: https://itunes.apple.com/tw/app/iame-series-greece/id1449605100?l=en&mt=8

Δελτίο Τύπου

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου