Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Ολοκληρώθηκε το 8o PICK Patras ΛΟΥΞ-COLA

Το PICK Patras ΛΟΥΞ-COLA σημείωσε και νέα διοργανωτική επιτυχία, κάτι που επαναλαμβάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια, αν κρίνουμε από τη μεγάλη προσέλευση του κοινού.

 

Η πρώτη ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων είχε τα πρωϊνά warm-up και τις ελεύθερες δοκιμές, ενώ αργότερα το μεσημέρι διεξήχθησαν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι ημιτελικοί των αγωνιστικών κατηγοριών των καρτ.Το Σάββατο έκλεισε με τα γνωστά ακροβατικά των Ιταλών δεξιοτεχνών, που έρχονται τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα, ενώ το βραδινό κομμάτι των εκδηλώσεων άνοιξε ένα Dodge Viper V10. Ακολούθησε συναυλία του Ηλία Βρεττού, την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 7.000 άτομα.

Με τη συνδρομή μιας ηλιόλουστης ημέρας ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Patras International Circuit Kart, με τη διεξαγωγή των τεσσάρων τελικών. Άφθονη ήταν η προσφορά θεάματος, στα μεσοδιαστήματα. Την κατηγορία KZ2 κέρδισε ο Παύλος Ξυνός (Tecno/IAME), ενώ νικητής της Rotax Micro Max ήταν ο Στέλιος Πετρίτσης (FA/Rotax-Micro) και της Rotax DD2 Max o Φίλιππος Καλέσης (Toni kart-Rotax). Τέλος, την Senior Loux κέρδισε ο Ανδρέας Καλυβιώτης (FA/Rotax). Μετά τις απονομές, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου...

Δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία pdf στο τέλος του άρθρου τα αποτελέσματα των κατηγοριών, καθώς και τους χρόνους.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου