Αγώνες Eλληνικοί αγώνες

Σ.Ο.Α.Α.: Ερωτηματολόγιο προς τους οδηγούς για την επανεκκίνηση των ελληνικών αγώνων

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (Σ.Ο.Α.Α.) απέστειλε στους οδηγούς ένα ερωτηματολόγιο, αναφορικά με την αξιολόγηση του εγχειρήματος επανεκκίνησης των ελληνικών αγώνων, που προγραμματίζεται για τον Ιούλιο.

Με αφορμή την επανεκκίνηση των αγώνων και έπειτα από την ανακοίνωση του ανανεωμένου προγράμματος για τους αγώνες αναβάσεων, ράλλυ και ταχύτητας, ο ΣΟΑΑ δημιούργησε ένα ερωτηματολόγιο, ώστε να διαπιστώσει τον “παλμό” των Ελλήνων αγωνιζόμενων, αλλά και το βαθμό εμπλοκής που η πλειονότητα εξ αυτών, σχεδιάζει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στο ερωτηματολόγιο, όπου κάθε οδηγός-μέλος του Συνδέσμου μπορεί να βρει σε ειδικά διαμορφωμένο αρχείο, χρησιμοποιώντας απλώς το email του, υπάρχουν ερωτήσεις αναφορικά με την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, αλλά και τη διαμόρφωση του προγράμματος. Συγκεκριμένα, μέσω των απαντήσεών τους, οι οδηγοί καλούνται να αξιολογήσουν το πρόγραμμα όσον αφορά στον αριθμό των αγώνων πρωταθλήματος που έχουν προκηρυχθεί, καθώς και να απαντήσουν αν θα τους ήταν πιο εύκολο να ακολουθήσουν ένα αγωνιστικό πρόγραμμα με λιγότερους αγώνες. 

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων σε αυτή τη διαδικτυακή έρευνα του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων, αναμένονται με ενδιαφέρον, αφού θα καταδείξουν σε σημαντικό βαθμό, πώς υποδέχθηκε η πλειονότητα των οδηγών αγώνων, το ανανεωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου