Αγώνες Formula 1

F1: Ανανέωσε για δύο χρόνια με τη Mercedes o Lewis Hamilton

Στη Mercedes για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Lewis Hamilton, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα σήμερα.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες φημολογείτο πως ο Lewis Hamilton θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Mercedes, παραμένοντας έτσι στη γερμανική ομάδα, κάτι που έτσι κι αλλιώς θεωρείτο σχεδόν βέβαιο.

Πλέον, κάτι τέτοιο έγινε επίσημο, με την ομάδα του Brackley να συμφωνεί σε διετή ανανέωση της συνεργασίας της με τον 4 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ως το τέλος του 2020. Πολλοί λένε πως αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο συμβόλαιο του Βρετανού, αν και είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί με βεβαιότητα το ο,τιδήποτε.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο ίδιος δήλωσε:

«Αυτή η ανανέωση είναι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, εφόσον συνομιλήσαμε με τον Toto τον χειμώνα, οπότε είναι καλό που έπεσαν οι υπογραφές, ανακοινώθηκε και γίνανε όλα όπως έπρεπε.

«Είμαι μέλος της αγωνιστικής οικογένειας της Mercedes εδώ και 20 χρόνια και δεν έχω υπάρξει περισσότερο χαρούμενος σε μία ομάδα από ότι τώρα. Κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος τόσο εντός, όσο κι εκτός πίστας-και ανυπομονώ να κερδίσουμε περισσότερα μαζί και να κάνουμε το αστέρι να λάμπει».

Από τη μεριά του, ο επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, σχολίασε σχετικά:

«Έχουμε την ίδια οπτική με τον Lewis από τη στιγμή που θα καθίσαμε να συζητήσουμε για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου μετά το τέλος της περυσινής σεζόν, αλλά υπήρχαν αρκετές εικασίες σχετικά με αυτό το θέμα, οπότε είναι καλό που το ανακοινώσαμε.

«Υπογράψαμε τα τελευταία έγγραφα αυτήν την εβδομάδα και δεν ήθελα να κάνω τον κόσμο να περιμένει! Δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς για τον Lewis ως οδηγό – είναι ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών και τα ρεκόρ στην πίστα μιλούν από μόνα τους»._Δ.Μ.

Με τα νέα κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση:

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου