Αγώνες Formula 1

F1: Κοντά στην Ακαδημία της Ferrari ο Mick Schumacher

Ο Mick Schumacher, γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Michael, βρίσκεται πολύ κοντά στο να ενταχθεί στην ακαδημία νέων οδηγών της Ferrari.

Το FDA πλέον αριθμεί μόλις δύο μέλη, τους Callum Ilot και Marcus Armstrong, αλλά στη Scuderia θέλουν να κάνουν πράξη αυτό που έχουν εκφράσει ως επιθυμία τους εδώ και πολύ καιρό: να έχουν ξανά το όνομα “Schumacher” στο δυναμικό τους.

Ο Mick Schumacher, που το 2018 στέφθηκε πρωταθλητής της Ευρωπαϊκής Formula 3, θα αγωνίζεται το 2019 στην F2 για την Prema (ομάδα που έχει σχέσεις με τη Ferrari).

Σημερινό δημοσίευμα του Autosport αναφέρει πως ο 19χρονος Γερμανός είναι πολύ κοντά στο να γίνει το νεότερο μέλος του Ferrari Driver Academy, με σκοπό όχι μόνο την γαλούχησή του στο Μαρανέλο, αλλά και την αξιοποίησή του σε κάποιο από τα τεστ που διεξάγονται κατά τη διάρκειας της χρονιάς και απαιτούν την χρήση ενός οδηγού με λιγότερα από δύο Grand Prix στην καριέρα του.

Ο νεαρός Γερμανός πληροί αυτό το κριτήριο, και εφόσον υπογράψει με τους Ιταλούς, δεν είναι απίθανο να οδηγήσει μονοθέσιο F1 μέσα στο τρέχον έτος._Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου