Όπως έχουμε αναφέρει, ο διευθυντής της Lotus, Tony Fernandes, έχει ανακοινώσει ότι το μονοθέσιο της μαλαισιανής ομάδας θα παρουσιαστεί στις 12 Φεβρουαρίου.
Όπως έχουμε αναφέρει, ο διευθυντής της Lotus, Tony Fernandes, έχει ανακοινώσει ότι το μονοθέσιο της μαλαισιανής ομάδας θα παρουσιαστεί στις 12 Φεβρουαρίου. Οι καινούργιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνη την ημέρα, η Lotus θα πραγματοποιήσει και το shakedown του μονοθεσίου της, στην πίστα του Silverstone (όπως αναμένεται να κάνει και η Virgin μερικές ημέρες νωρίτερα), πριν ξεκινήσει τις κανονικές δοκιμές, στις 17/2 στην πίστα της Jerez.

Παράλληλα, ο Jarno Trulli θα συνεργαστεί με δυο γνώριμα από την Toyota πρόσωπα στη Lotus, καθώς η μαλαισιανή ομάδα προσέλαβε τους Dieter Gass και Gianluca Pisanello, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ιαπωνική ομάδα με το επικεφαλής τεχνικό στέλεχος της Lotus, Mike Gascoyne.

O 46χρονος Γερμανός Dieter Gass είχε εργαστεί τη δεκαετία του ΄90 στο χώρο του Le Mans με τις ομάδες της Bugatti και της Audi και αποτελούσε τεχνικό της ομάδας Formula 1 της Toyota από την αρχή της δημιουργίας της (2001). Τα τελευταία πέντε χρόνια, αποτελούσε επικεφαλής μηχανολόγο αγώνων και δοκιμών της ιαπωνικής ομάδας.

O 38χρονος Ιταλός Gianluca Pisanello προσχώρησε το 2003 στην Toyota και αποτελούσε τον αρχιμηχανικό του Jarno Trulli, ρόλο που αναμένεται να διατηρήσει και στη Lotus.
Φ.Λ.
fab@4troxoi.gr

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά