Αγώνες Formula 1

F1: Μεταπηδά στη Sauber ο Simone Resta

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari, Simone Resta, αποχωρεί από την ιταλική ομάδα για λογαριασμό της Sauber.

Ένα από τα πιο παλιά μέλη στην ομάδα της Ferrari, με παρουσία που φτάνει τα 18 χρόνια, ο Simone Resta, θα καλύψει το κενό που άφησε ο Jorg Zander στη Sauber, καταλαμβάνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Πρώτα ήρθε η ανακοίνωση αποχώρησής του από το Maranello, στην οποία ο επικεφαλής των Ιταλών, Maurizio Arrivabene, δήλωσε σχετικά:

«Η Scuderia Ferrari ανακοινώνει πως στις 31 Μαΐου, ο Simone Resta θα αποχωρήσει από τη θέση του Επικεφαλής Συντονισμού του Μονοθέσιου, για να αναλάβει άλλο ρόλο σε έτερη ομάδα της F1.»

Αμέσως μετά, ο διευθυντής της Sauber, Fred Vasseur, εξέδωσε ανακοίνωση που επιβεβαίωνε τη μεταγραφή:

«Ο Simone Resta έχει το καλύτερο βιογραφικό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Η άφιξή του στην Alfa Romeo Sauber σημαίνει ένα σπουδαίο βήμα για το μακροπρόθεσμο project μας, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της ομάδας για να πετύχει τα αποτελέσματα που θέλει.»

Με αυτόν τον τρόπο, η ελβετική ομάδα ενισχύεται σημαντικά σε έναν νευραλγικό τομέα, κοιτώντας περισσότερο τα επόμενα 2-3 χρόνια, παρά το άμεσο μέλλον._Δ.Μ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜOΡΦΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟ Π.Π. ΤΗΣ F1 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου