Αγώνες Formula 1

F1: Παραμένουν και το 2021 στην Alfa Romeo οι Raikkonen και Giovinazzi

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας της με τους Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi για την αγωνιστική σεζόν του 2021.

Ένα 24ώρο πριν το άνοιγμα της αυλαίας του Formula 1 Emirates Gran Premio Dell'emilia Romagna 2020 που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Imola, η Alfa Romeo ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας της για το 2021 με τους Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi.

Αυτή θα είναι η 19η χρονιά του 41χρονου Φινλανδού πιλότου στην Formula 1, αλλά και η τρίτη κατά σειρά που η Alfa Romeo διατηρεί το ίδιο οδηγικό δίδυμο.

Για την ανανέωση της συμφωνίας του με την Alfa Romeo, o Kimi Raikkonen δήλωσε:

«Η Alfa Romeo είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα για εμένα, είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Πολλά από τα πρόσωπα που ήταν γύρω μου όταν έκανα το ντεμπούτο μου στη Formula 1 το 2001 είναι ακόμα εδώ και η μοναδική ατμόσφαιρα αυτής της ομάδας είναι το στοιχείο που μου δίνει το επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσω στην 19η σεζόν μου στο άθλημα.

«Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν πίστευα στην ομάδα και σε αυτό που πιστεύουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε μαζί. Είναι μια ομάδα που εκτιμά τη σκληρή δουλειά και αυτό ταιριάζει στο στυλ μου. Ανυπομονώ για τον επόμενο χρόνο και ελπίζω να κάνω κάποια βήματα μπροστά στο midfield».

Με τη σειρά του, ο Antonio Giovinazzi είπε:

«Η ομάδα μου με έχει εμπιστευτεί και έχω κάνει το καλύτερο που μπορώ για να επιστρέψω αυτήν την εμπιστοσύνη με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Έχουμε πετύχει κάποια καλά αποτελέσματα και αισθάνομαι ότι έχω επιτελέσει το ρόλο μου για να συνεχίσω με την ομάδα, αλλά ο δρόμος μπροστά μας είναι ακόμα μακρύς και υπάρχουν πολλά περισσότερα που θέλουμε να πετύχουμε μαζί».

Οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν επιβεβαιώσει το line-up των οδηγών τους για το 2021 είναι οι Mercedes, Red Bull, AlphaTauri και Williams.

Ποιό από τα παρακάτω μοντέλα-νικητές του Car Of The Year θα ψηφίζατε ως το καλύτερο αυτοκίνητο της περιόδου 2010-2020;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου