top icon
Αγώνες

Κοπή πίτας Σ.Ο.Α.Α. και απονομή Επάθλων Seajets Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίου Skoda 2019

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου υποδέχθηκε το 2020 με μια όμορφη εκδήλωση, που αφορούσε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς και στη βράβευση των επαθλούχων στο περσινό Seajets Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο Skoda.

Τα γραφεία του Σ.Ο.Α.Α. στον Πειραιά γέμισαν με κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου, με διπλή αλλά σε κάθε περίπτωση σημαντική, αφορμή. Ο λόγος ήταν πως η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου, συνδυάστηκε με την απονομή των Επάθλων στους νικητές του Seajets  Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίου Skoda 2019.

Την αρχή έκανε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και Πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α., Μάριος Ηλιόπουλος, απευθύνοντας χαιρετισμό. Αφού αναφέρθηκε με μεγάλη αγάπη στο θεσμό του Ενιαίου, το οποίο αναβίωσε πριν από 3 χρόνια και συνεχίζει με διαρκείς -όπως θα διαβάσετε και παρακάτω- βελτιώσεις, εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τον σημαντικό ρόλο που, όπως ο ίδιος ανέφερε, έχει αποκτήσει ο  Σύνδεσμος, στα τεκταινόμενα του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.  Ακόμη, αναφέρθηκε στις θέσεις και τις ενέργειες του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Μάλιστα, εξαπέλυσε και βέλη προς την απελθούσα Διοίκηση του σπορ, θεωρώντας πως οι προτάσεις και θέσεις του Συνδέσμου σε μια σειρά από θέματα, δεν εισακούστηκαν επαρκώς.

Kosmos

Αμέσως μετά τον χαιρετισμό του Μάριου Ηλιόπουλου, ακολούθησε η απονομή των Επάθλων στους νικητές του Ενιαίου, ενός θεσμού που αναβίωσε με ενέργειες του Σ.Ο.Α.Α., για τη σεζόν που πέρασε. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, η οποία περιλάμβανε 2 φλουριά, για τους ενεργούς και τους ανενεργούς οδηγούς του Συνδέσμου, αντίστοιχα.

Ενδιαφέρουσες όμως αναμένονται οι εξελίξεις στο Seajets  Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίου Skoda ενόψει της 4ης σεζόν του θεσμού, το 2020. Όπως μας ανέφερε ο Νίκος Περατινός, τα Skoda Fabia αναμένεται να βελτιωθούν αισθητά τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, τα αυτοκίνητα θα διαθέτουν νέο πρόγραμμα, με την ισχύ να αυξάνεται στους 155 ίππους, καθώς και βελτιωμένες αναρτήσεις. Θετικά είναι τα μηνύματα και από την πλευρά των συμμετεχόντων, με τον Νίκο Περατινό να προσθέτει πως ήδη υπάρχουν 15 συμμετοχές, με τον αριθμό τους να αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Charalampopoulos

Κλείνοντας και με αφορμή τη βράβευση των νικητών της περσινής χρονιάς, είχαμε μια σύντομη συνέντευξη με τον Τιτλούχο του θεσμού τόσο σε επίπεδο Γενικής όσο και στους Νέους -για δεύτερη συνεχή χρονιά,- Γιάννη Χαραλαμπόπουλο. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όσα μας είπε ο 28χρονος οδηγός:

Για τα συναισθήματά του, σε μια ημέρα απονομής των Επάθλων της περσινής σεζόν: Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, καθώς πετύχαμε τους στόχους μας. Κάναμε back to back για το Πρωτάθλημα Νέων, ενώ το 2019 κατακτήσαμε και τον τίτλο σε επίπεδο Γενικής.  Είμαστε χαρούμενοι και ετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά.

Για τα σχέδιά του ενόψει 2020: Κατά 90% θα συμμετάσχω στο Ενιαίο. Επίσης, περιμένω μια απάντηση, καθώς στοχεύουμε να αγωνιστούμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου, διεκδικώντας τον τίτλο της F2, με Peugeot 208 R2. Αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο ευελπιστούμε σε θετική έκβαση.

Για το Ενιαίο, θεσμό που έχει προσφέρει εξαιρετικούς οδηγούς και έλειπε από τους ελληνικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια: Χαίρομαι που είμαι Πρωταθλητής στο Ενιαίο, καθώς είναι ο πιο ανταγωνιστικός θεσμός της χώρας. Ελπίζω να ανήκω και εγώ σε μια καλή φουρνιά οδηγών, καθώς θυμάμαι που παλαιότερα παρακολουθούσα και εγώ τους καλούς οδηγούς του Ενιαίου. Είναι ένας θεσμός που ελπίζω να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ