top icon
Αγώνες

Ράλλυ Ακρόπολις 2014: Oι Έλληνες

Οι εντυπώσεις των Ελλήνων οδηγών, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις.

Οι εντυπώσεις των Ελλήνων οδηγών και τα σχέδιά τους για τη συνέχεια του αγώνα, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις.

 

Ημερομηνία: 29/3/2014
Ημέρα: Πρώτη

Service: B

Flash N°: 9Α

 

51 ΚΥΡΚΟΣ Λάμπρος – ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γιώργος MITSUBISHI EVO IX
«Ωραίος αγώνας, με πολύ κόσμο στις ειδικές. Είχαν βγει πολλά χώματα στο δρόμο και εμείς κάναμε μια λανθασμένη επιλογή ελαστικών στο δεύτερο loop, καθώς βάλαμε μαλακή γόμα και γλιστρούσαμε πολύ. Έτσι, σκοπός μας ήταν απλά να τερματίσουμε, και όχι να πιέσουμε.»


52 NΙΩΡΑΣ Γρηγόρης – KΑΚΑΛΗΣ Κωνσταντίνος SUBARU Impreza STi N-12

«Κινηθήκαμε σβέλτα, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Στην 4η ε.δ. είχαμε μία μικρή έξοδο, καθώς γλιστρήσαμε στα χώματα που είχαν βγει στην ε.δ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον αγώνα σήμερα.»

 

53 ΣΠΑΝΟΣ Διονύσης – ΓΚΟΤΟΒΟΣ Σωτήρης SUBARU Impreza WRX STi
Εγκατέλειψαν στην 4η ε.δ. από σπασμένο ψαλίδι.

 

54 ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Γιώργος – ΣΑΪΝΗΣ Δημήτρης MITSUBISHI Lancer EVO IX
«Χάσαμε ουσιαστικά ένα σκέλος, εξαιτίας της πρωινής εξόδου. Τώρα προς το τέλος συνηθίσαμε κάπως το αυτοκίνητο. Ουσιαστικά, μόνο στην τελευταία ειδική το είχα αντιληφθεί. Περιμένουμε το χώμα για αύριο, όπου ελπίζουμε να πάμε καλύτερα. Ο αγώνας αυτός ήταν μεγάλο σχολείο για μένα.»


55 ΚΑΪΤΑΤΖΗΣ Παναγιώτης – ΠΑΠΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης MITSUBISHI Lancer EVO IX

«Ο αγώνας και οι ειδικές διαδρομές ήταν πολύ καλές. Αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα σε όλο τον αγώνα. Είχα πρόβλημα με την πίεση του τούρμπο από το τελείωμα της 1ης ειδικής και δεν καταφέραμε να το φτιάξουμε ούτε στο ενδιάμεσο σέρβις. Στη μέση της 2ης ε.δ. βρήκαμε σε μία μπούκα, και είχα ένα κλατάρισμα εμπρός δεξιά. Ωστόσο, κρατήσαμε σταθερή στρατηγική ώστε να μη χάσουμε άλλο χρόνο και καταφέραμε και δημιουργήσαμε ικανοποιητική διαφορά. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν και τους χορηγούς μου.»

 

56 ΚΑΡΠΑΝΟΣ Νίκος – ΚΑΡΠΑΝΟΣ Δημήτρης MITSUBISHI Lancer EVO X
Δεν ξεκίνησαν μετά το Σέρβις Α, με πρόβλημα στον κινητήρα.

 

57 ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ Διαμαντής – ΖΑΚΧΑΙΟΣ Νικόλαος MITSUBISHI Lancer EVO X
«Ο αγώνας ήταν μοναδική εμπειρία. Στις πρώτες τρεις ε.δ. κινηθήκαμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο σκέλος επιλέξαμε μαλακά ελαστικά, φοβούμενοι τη βροχή, όμως αυτό αποδείχθηκε λάθος. Πάντως, ο στόχος μας ήταν ο τερματισμός, οπότε είμαστε χαρούμενοι.»

 

60 ΠΑΥΛΙΔΗΣ Νικόλαος – HARRYMAN Allan CITROEN DS3 R3T
«Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ ωραίος. Είμαστε ευχαριστημένοι. Είχα πολύ καιρό να τρέξω σε αγώνα. Οι ειδικές ήταν καλύτερες από ό,τι νομίζαμε στις δοκιμές, καθώς τις περιμέναμε πιο γρήγορες από ό,τι αποδείχθηκαν τελικά.»

 

61 ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ Βασίλης – ΜΑΚΡΙΝΟΣ Μανώλης RENAULT Clio Sport
«Ο αγώνας ήταν ένα παλιό, καλό ασφάλτινο ράλλυ δεκαετίας ’90. Αλλά σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, όντας μέρος του Ακρόπολις. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας με όλα τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν. Ήταν ωραία εμπειρία και ήταν κάτι πρωτόγνωρο να δούμε τόσο πολλούς θεατές.»

 

63 ΧΑΛΔΑΙΟΣ Στέλιος – ΣΑΜΑΡΑΣ Κωνσταντίνος CITROEN C2 R2
«Ο αγώνας ήταν δύσκολος και ωραίος. Επίσης ήταν μεγάλος σε μήκος και δεν είχαμε συνηθίσει αγώνες του είδους. Η αλήθεια είναι ότι η θέση μας στη Γενική δεν είναι αντιπροσωπευτική της ταχύτητάς μας, αφού εγκατέλειψαν πιο γρήγοροι συνδυασμοί. Ευχαριστώ όσους μας υποστήριξαν.»

 

64 ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης – KAΡΟΥΣΟΣ Ιωάννης CITROEN Saxo VTS
«Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερος, τόσο για το μεγάλο του μεγέθους όσο και για την πρόσθετη δυσκολία που υπήρχε από το πολύ χώμα που βρισκόταν στην άσφαλτο. Είμαστε ευχαριστημένοι που τερματίσαμε και βρισκόμαστε στην 3άδα της κατηγορίας μας, που ήταν και ο αρχικός μας στόχος.»

 

68 NOMIKOΣ Ιωάννης – ΡΑΒΑΝΗΣ Ιωάννης SEAT Ibiza Kit Car
«Πολύ ωραίος αγώνας και πολύ καλά οργανωμένος. Οι ειδικές ήταν πολύ ωραίες, μόνο που είχε πολλά χώματα σε κάποια σημεία.»


83 ΙΓΓΛΕΣΗΣ Αριστόβουλος – ΤΣΑΔΑΡΗΣ Νίκος PORSCHE 924 Carrera GT
Εγκατέλειψαν στην 1η ε.δ. από πρόβλημα στον κινητήρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ