top icon
Αγώνες

Συνέντευξη τύπου για το 6ο PICK

Oι διοργανωτές φροντίζουν κάθε χρόνο να αναβαθμίσουν το θεσμό μέσα από παράλληλες δράσεις και γεγονότα, και να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας που διέκρινε το εγχείρημα από το 1ο PICK.

Oι διοργανωτές φροντίζουν κάθε χρόνο να αναβαθμίσουν το θεσμό μέσα από παράλληλες δράσεις και γεγονότα, και να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας που διέκρινε το εγχείρημα από το 1ο PICK. Παράλληλα, το Patras International Circuit Kart αποτελεί την μοναδική γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο είδος της, αφού δεν φιλοξενείται ανάλογη διοργάνωση σε άλλη ελληνική πόλη. Επιθυμία όλων των φίλων του καρτ είναι να συνεχιστεί αυτή η λαμπρή γιορτή. Σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας θα ήταν όνειρο. Στην Πάτρα είναι απλά…θεσμός!

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το το 6ο P.I.C.K. να είναι καλύτερο, με περισσότερες συμμετοχές οδηγών, μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και φυσικά να διεξαχθεί κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τους συμμετέχοντες και τους θεατές. Στην εκδήλωση μίλησαν οι άνθρωποι της διοργάνωσης, τοπικοί φορείς και χορηγοί, τονίζοντας έτσι τη σημασία της κοινής δουλειάς και καλής συνεργασίας. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν η κυρία Αγάπη Κεφαλογιάννη (Διευθύντρια Προγράμματος Nova), που φέτος μετέδωσε ζωντανά τους αγώνες του PICK) και τόνισε πως η NOVA θα στηρίζει πάντα διοργανώσεις που θα πρωτοτυπούν και που σκοπό θα έχουν την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και κάθε προσπάθεια ανάπτυξης στον τομέα αυτό, ο κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας) δήλωσε την προσπάθεια συνεργασίας και τόνισε την ανάγκη των φορέων πάντα για τέτοιες εκδηλώσεις , ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης (γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τύπου ) τόνισε ότι το PICK είναι μια μεγάλη και εξωστρεφής προσπάθεια, η οποία βάζει την πόλη στον πανευρωπαϊκό χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι μια εκδήλωση που έχει συνέχεια και με τη βοήθεια της ΝOVA πια είναι προϊόν. Ως Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, αυτό που θα γίνει από την πλευρά του, σε συνεργασία με το PICK, είναι να καταγράψει τα Μέσα που ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε χώρες όπως η Ιταλία, η Αγγλία, η Γαλλία και η Γερμανία, μέσω των Γραφείων Επικοινωνίας που έχουν σε αυτές ως Γραμματεία, έτσι ώστε μέσα από εκεί είτε να γίνει γνωστό το PICK Πάτρας και να προσελκύσει τουρίστες ή ομάδες και οδηγούς για να συμμετάσχουν στο PICK, πάντα σε συνεργασία με τους φορείς.

Ο κ. Νώντας Φατούρος (για την επιτροπή αγώνων της ΟΜΑΕ) μίλησε για την ασφάλεια και την ανάγκη να έχουμε στην Ελλάδα τέτοιες μοναδικές διοργανώσεις που σκοπό έχουν να βγάλουν την χώρα μας και εκτός συνόρων, ο κ. Χάρης Μασαράς (Αντιδήμαρχος Πατρών) συγκινημένος από την δική του συμμετοχή τα τελευταία χρόνια δεσμεύτηκε να βοηθά πάντα τέτοια γεγονότα στην πόλη που εμπνέουν τους οδηγούς των μικρότερων ηλικιών σε θέματα οδικής ασφάλειας. Ο κ. Πλάτων Μαρλαφέκας (Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας, συν-εμπνευστής του εγχειρήματος και διευθυντής Marketing & εξαγωγών της ΛΟΥΞ), επεσήμανε ότι σαν φορέας αλλά και σαν ιδιώτης συμπαραστάτης στην διοργάνωση αυτή από την πρώτη στιγμή αλλά όπως και κάθε χρόνο οφείλουμε αυτό να το εξελίσσουμε και να το κάνουμε καλύτερο ως διοργάνωση προσφέροντας στην πόλη μας ανάπτυξη.

Από την πλευρά των οδηγών, τον λόγο πήρε ο κ. Λαζαράκος, που φέτος συμμετείχε στον αγώνα αλλά τα προηγούμενα χρόνια βρισκόταν και στην εκφώνηση της διοργάνωσης, δίπλα στον κ. Πουρναράκη μεταφέροντας το συναίσθημα ενός οδηγού την ώρα που είναι μέσα στο καρτ, μέσα από την διαδρομή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ