Αγώνες WRC

Ogier στην Toyota και Citroen εκτός WRC;

Δημοσίευμα της ιταλικής έκδοσης του Motorsport αναφέρει πως ο Sebastien Ogier αποφάσισε να μεταβεί στην Toyota, με τη Citroen να αποσύρεται από το WRC άμεσα.

Η αποχώρηση του Ott Tanak από την Toyota άφησε ένα κενό στην ομάδα, και η παράλληλη απογοήτευση που νιώθει ο Sebastien Ogier από την πρώτη χρονιά της επανένωσής του με τη Citroen οδήγησε σε φήμες που ήθελαν να τον Γάλλο να αυτομολεί στον Ιάπωνα κατασκευαστή.

Αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται από σημερινό δημοσίευμα του ιταλικού Motorsport.com, το οποίο αναφέρει πως ο 6 φορές πρωταθλητής του WRC αποφάσισε να μεταβεί στην Toyota.

Παράλληλα, το PSA Group, έχοντας μπει σε νέα φάση μετά την επικείμενη συγχώνευση με το FCA, κι αφού ανακοίνωσε χθες την είσοδο της Peugeot στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής από το 2022, αποφάσισε με τη σειρά του να αποσύρει τη Citroen από το WRC, άμεσα. Αυτό σημαίνει πως το 2020, η γαλλική εταιρεία θα λείπει από τον θεσμό, μετά από δύο δεκαετίες συνεχούς παρουσίας.

Ως εκ τούτου, αν επιβεβαιωθεί αυτό το ρεπορτάζ, το τοπίο στους κατασκευαστές γίνεται ακόμα πιο θολό - και η παρουσία τους, φτωχότερη. Με δύο μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες (Hyundai, Toyota) και την M-Sport, πιστά παρούσα στο πρωτάθλημα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ γυρίζει σελίδα κάπως απότομα._Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου