top icon
Αγώνες

WRC: Ο Loeb στη Hyundai!

Ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι ο Sebastien Loeb συμφώνησε με την Hyundai για τη νέα χρονιά, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται αύριο!

Βρετανικά δημοσιεύματα, και συγκεκριμένα του Autosport, αναφέρουν ότι ο Sebastien Loeb ήρθε σε συμφωνία με τη Hyundai για τη νέα χρονιά. Το βρετανικό περιοδικό και site, κάνει λόγο για ανακοίνωση της συμφωνίας αύριο, χωρίς όμως να είναι γνωστό σε ποιους αγώνες θα λάβει μέρος ο εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Μάλιστα, μία τέτοια συνεργασία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας του Loeb και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross το 2019 με την ομάδα του Marcus Gronholm και τα i20 GRX.

Αναμφίβολα, με δεδομένο το γεγονός ότι η Citroen τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί με δύο αυτοκίνητα, η Toyota έχει συμπληρώσει τη σύνθεση της, η Hyundai ήταν η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να προσελκύσει τον Loeb. Ο Γάλλος μετά την αποχώρηση της Peugeot από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross έμεινε χωρίς πρόγραμμα για το 2019 και σίγουρα δεν ήθελε να μείνει εκτός μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η M-Sport ποτέ δεν θα μπορούσε να δελεάσει τον Loeb, αφού δεν είχε τα χρήματα να τον εξασφαλίσει. Κάτι που προφανώς μπορεί να κάνει η Hyundai.

Είναι σίγουρο ότι ο Loeb δεν θα κάνει ολόκληρη τη χρονιά. Ήδη βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι όπου και κάνει δοκιμές με το Peugeot 3008 DKR της PH Sport εν όψει Dakar και είναι δεδομένο ότι θα χάσει το Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Η λογική λέει ότι θα ακολουθήσει επιλεκτικούς αγώνες, χωρίς να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τη νέα χρονιά, ειδικά από τη στιγμή που για πρώτη φορά στην καριέρα του θα τον δούμε με διαφορετικά χρώματα. Αν φυσικά τα δημοσιεύματα επαληθευτούν…_Π.Τ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ