Αγώνες WRC

WRC: Ζέσταμα ενόψει Ypres στο Βέλγιο για Evans και Ogier

Οι Elfyn Evans και Sebastien Ogier θα λάβουν μέρος στο μονοήμερο Ράλλυ Hemicuda στο Βέλγιο, στις 25 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο προετοιμασίας ενόψει του Ράλλυ Ypres, στις 19-22 Νοεμβρίου.

Παρά τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού στην Κεντρική Ευρώπη και ειδικότερα στο Βέλγιο, οι προετοιμασίες ενόψει του 7ου και προτελευταίου γύρου στο φετινό WRC, συνεχίζονται κανονικά. Σε αυτό το πλαίσιο, οι εργοστασιακοί οδηγοί της Toyota Gazoo Racing, Elfyn Evans και Sebastien Ogier, που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της Βαθμολογίας Οδηγών, θα αγωνιστούν στο μονοήμερο Ράλλυ Hemicuda, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Elfyn Evans

Το Ράλλυ Hemicuda θα έχει ως επίκεντρο την μικρή πόλη Koekelare, κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, που βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του Βελγίου. Τα 146 πληρώματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα αγωνιστούν σε 8 ειδικές διαδρομές μήκους 88,76 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Στην κορυφή της λίστας συμμετεχόντων βρίσκονται οι  Evans-Martin και Ogier-Ingrassia, που θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές του Βελγίου, καθώς και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί, οδηγώντας τα εργοστασιακά Toyota Yaris WRC. Εκτός από το δίδυμο της Toyota, στο συγκεκριμένο αγώνα θα συμμετάσχουν τα πληρώματα της Hyundai στο WRC 2, Ole Christian Veiby-Jonas Andersson και Nikolay Gryazin-Konstantin Alexandrov (Hyundai i20 R5), καθώς επίσης και οι διεκδικητές του τίτλου στο JWRC, Sami Pajari-Marko Salminen  (Ford Fiesta Rally4).

Sebastien Ogier

Εκτός από τη συμμετοχή στο Ράλλυ Hemicuda, το πρόγραμμα προετοιμασίας της Toyota περιλαμβάνει και δοκιμές, ενώ ο Sebastien Ogier ανέφερε πως θα παρακολουθήσει πολλά βίντεο, ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το Ράλλυ Ypres, που στις 19-22 Νοεμβρίου, αναμένεται να κάνει την πρώτη του παρουσία στο WRC.

Υπενθυμίζουμε, ότι στο πλαίσιο προετοιμασίας τους για τον ίδιο αγώνα, οι Craig Breen-Paul Nagle που θα αποτελέσουν το τρίτο πλήρωμα της Hyundai Motorsport στο Βέλγιο, επικράτησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο βελγικό ράλλυ Aarova. Επιπλέον, στις 23-24 Οκτωβρίου θα λάβουν μέρος και στο South Belgian Rally, τρίτο γύρο του Πρωταθλήματος Βελγίου, μοιραζόμενοι σε αμφότερες τις περιπτώσεις, Hyundai i20 Coupe WRC.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου