Αγορά Ειδήσεις

Το AsfaleiaAutokinitou.gr σε νέα συνεργασία με την Hellas Direct

Το AsfaleiaAutokinitou.gr, το συμβουλευτικό site σχετικά με την ασφάλιση οχημάτων, ανοίγει δίαυλο συνεργασίας με την ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο ασφάλισης οχημάτων από το 2012 και δημιουργούν μαζί έναν διαγωνισμό στο Facebook για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr, μέσω του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του στο Facebook Ασφάλεια Αυτοκινήτου, προσφέρει σε πέντε (5) τυχερούς νικητές δωρεάν ασφάλεια αυτοκινήτου για 6 μήνες μέσω του προγράμματος Essential Covers. To Essential Covers, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην αγορά, προσφέρει 7 βασικές καλύψεις με την αξιοπιστία της Hellas Direct, για να έχουν όλοι οι οδηγοί το κεφάλι τους «ήσυχο». Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει από ασφάλεια για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες προς τρίτους, μέχρι κάλυψη σε περίπτωση σύγκρουσης με ανασφάλιστο όχημα και παροχή ειδικής γραμμής άμεσης βοήθειας 24 ώρες τη μέρα – 7 μέρες την εβδομάδα. Ακόμα παρέχεται οδική βοήθεια σε περίπτωση βλάβης, καθώς και επισκευή ή αντικατάσταση των κρυστάλλων του αυτοκινήτου σε περίπτωση θραύσης. Το Essential Covers, δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει νομική κάλυψη και οικονομική βοήθεια σε περίπτωση σωματικής βλάβης του οδηγού.

Αν θες να είσαι εσύ ένας από τους πέντε τυχερούς, που θα κερδίσουν την 6μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου από την Hellas Direct, πάρε μέρος στον διαγωνισμό στο https://www.facebook.com/AsfaleiaA/photos/a.168916657129985/254653795222937/?type=3&theater ._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου