Αγορά Ειδήσεις

Elf-Renault: 50 χρόνια συνεργασίας

Η Elf γιορτάζει 50 χρόνια συνεργασίας με τη Renault και με την ευκαιρία αυτή παρουσιάζει τη νέα σειρά λιπαντικών Evolution RN-Tech

 

Οι αξίες που υποστηρίζουν αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία ενέπνευσαν πρόσφατα τη νέα σειρά co-branded λιπαντικών Elf Evolution RN Tech, η οποία καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν από τη Renault το 2018. Σχεδιασμένη για απόδοση και αξιοπιστία, η νέα σειρά λιπαντικών διατίθεται στην αγορά με τα εμπορικά σήματα Renault και Elf και πληροί τα νέα πρότυπα κατασκευαστών αυτοκινήτων RN17, RN17 FE και RN RSA. Η ELF αξιοποίησε την τεχνολογική της τεχνογνωσία για να αναπτύξει μια βελτιστοποιημένη σειρά με τρία co-branded λάδια καλύπτοντας τώρα όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της Renault που κατασκευάστηκαν το 2018. Το λάδι Elf Evolution RN-Tech Elite 5W-30, το Elf Evolution RN-Tech Elite FE 0W-20 και το λάδι Elf Evolution RN-Tech Sport 0W-40 αντιπροσωπεύουν αυτή τη σειρά. Υπερβαίνοντας τις τελευταίες τεχνικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων στα πρότυπα ACEA, η νέα σειρά ελαττώνει την κατανάλωση καυσίμου μειώνοντας την τριβή του κινητήρα και βελτιώνοντας έτσι την οικονομία καυσίμου κατά 3% με το Elf Evolution RN-Tech Elite FE 0W-20.

Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων συνεργασίας Elf-Renault, η Total Ελλάς προσκάλεσε δύο συνεργάτες από το ελληνικό δίκτυο της Renault να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του 24 Hours of Le Mans στις 16-17 Ιουνίου. Ακολουθώντας αυτή την παγκόσμια συνεργασία, η Total Ελλάς συνεχίζει να υποστηρίζει και να επιβραβεύει τη σχέση με ενέργειες που στοχεύουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση και ενίσχυσή της.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου