Αγορά Ειδήσεις

H Subaru στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Στην έκθεση Αυτοκίνηση Anytime 2019 θα παρουσιαστούν με κάθε επισημότητα στη χώρα μας τα Subaru XV e-Boxer & Forester e-Boxer.

Με μήνυμα «Hybrid, the Subaru Way» η Subaru μπαίνει φέτος στην Ευρώπη με τα νέα της mild hybrid μοντέλα προαναγγέλοντας το δρόμο που θα ακολουθήσει. Σε μια σημαντική στιγμή για την εταιρεία και τις Πλειάδες στην αγορά μας, τα Subaru XV e-Boxer & Forester e-Boxer θα αποκαλυφθούν στις 8 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Ξιφασκίας του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού παρουσία του κ. Kunichika, Προέδρου της Subaru Italia (θυγατρική της Subaru Corporation), του κ. Kenji Mukai, Manager, South East Europe Operations, καθώς και του κ. Shimizu, του Ιάπωνα Πρέσβη στην Ελλάδα. Την παρουσίαση θα κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της Πλειάδες Motors κ. Γιάννης Χεκιμιάν.

Το ήπιας απόδοσης υβριδικό σύστημα κίνησης του XV αποτελείται από τον δίλιτρο boxer κινητήρα της Subaru, ο οποίος αποδίδει 145 ίππους, αλλά και από και ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα 10 KW (13,6 ίπποι). Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του CVT Lineartronic κιβωτίου. Πάνω στο κιβώτιο είναι ενσωματωμένος και ο ηλεκτρικός κινητήρας, που βοηθά κυρίως στις εκκινήσεις και στις επιταχύνσεις σε χαμηλές ταχύτητες. Στις μεσαίες ταχύτητες και τα δύο μηχανικά σύνολα λειτουργούν συνδυαστικά, ενώ στις υψηλές την κίνηση αναλαμβάνει μόνος του ο boxer. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι 4,8 Ah και βρίσκονται κάτω από το πορτμπαγκάζ. Το ρεζερβουάρ έχει περιοριστεί από τα 63 στα 48 λίτρα, ενώ το μικτό βάρος ανέρχεται στα 1.825 κιλά. Η υβριδική έκδοση του XV, όπως και η αντίστοιχη του Forester, τοποθετούνται στην κορυφή της γκάμας των δύο μοντέλων.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου