Στην έκθεση Αυτοκίνηση Anytime 2019 θα παρουσιαστούν με κάθε επισημότητα στη χώρα μας τα Subaru XV e-Boxer & Forester e-Boxer.

Με μήνυμα «Hybrid, the Subaru Way» η Subaru μπαίνει φέτος στην Ευρώπη με τα νέα της mild hybrid μοντέλα προαναγγέλοντας το δρόμο που θα ακολουθήσει. Σε μια σημαντική στιγμή για την εταιρεία και τις Πλειάδες στην αγορά μας, τα Subaru XV e-Boxer & Forester e-Boxer θα αποκαλυφθούν στις 8 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Ξιφασκίας του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού παρουσία του κ. Kunichika, Προέδρου της Subaru Italia (θυγατρική της Subaru Corporation), του κ. Kenji Mukai, Manager, South East Europe Operations, καθώς και του κ. Shimizu, του Ιάπωνα Πρέσβη στην Ελλάδα. Την παρουσίαση θα κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της Πλειάδες Motors κ. Γιάννης Χεκιμιάν.

Το ήπιας απόδοσης υβριδικό σύστημα κίνησης του XV αποτελείται από τον δίλιτρο boxer κινητήρα της Subaru, ο οποίος αποδίδει 145 ίππους, αλλά και από και ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα 10 KW (13,6 ίπποι). Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του CVT Lineartronic κιβωτίου. Πάνω στο κιβώτιο είναι ενσωματωμένος και ο ηλεκτρικός κινητήρας, που βοηθά κυρίως στις εκκινήσεις και στις επιταχύνσεις σε χαμηλές ταχύτητες. Στις μεσαίες ταχύτητες και τα δύο μηχανικά σύνολα λειτουργούν συνδυαστικά, ενώ στις υψηλές την κίνηση αναλαμβάνει μόνος του ο boxer. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι 4,8 Ah και βρίσκονται κάτω από το πορτμπαγκάζ. Το ρεζερβουάρ έχει περιοριστεί από τα 63 στα 48 λίτρα, ενώ το μικτό βάρος ανέρχεται στα 1.825 κιλά. Η υβριδική έκδοση του XV, όπως και η αντίστοιχη του Forester, τοποθετούνται στην κορυφή της γκάμας των δύο μοντέλων.

 

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά