Αγορά Ειδήσεις

Hyundai Ελλάς – επέκταση εργοστασιακής εγγύησης και για τον Ιούνιο

H Hyundai Ελλάς ανακοινώνει την επέκταση της πενταετούς διάρκειας χωρίς όριο χιλιομέτρων εργοστασιακής εγγύησης και για τον μήνα Ιούνιο.

 

Η Hyundai Ελλάς, στοχεύοντας στην στήριξη των πελατών της που αντιμετώπισαν δυσκολίες στην εξυπηρέτηση και επισκευή των οχημάτων τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, ανακοινώνει την επέκταση της πενταετούς διάρκειας και χωρίς όριο χιλιομέτρων εργοστασιακής εγγύησης και για τον Ιούνιο του 2020.

Πιο συγκεκριμένα, τα οχήματα των οποίων η εργοστασιακή εγγύηση λήγει κατά το χρονικό διάστημα από 1η Μαρτίου 2020 έως και 31η Μαΐου, επεκτείνεται έως και την 30η Ιουνίου 2020 με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών που δεν μπόρεσαν λόγω καραντίνας να επισκεφθούν κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου της εταιρείας.

Η Hyundai Ελλάς και το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων και επισκευαστών της, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης, ελαχιστοποιώντας την οποιαδήποτε δυσκολία ή πρόβλημα που πιθανόν παρουσιαστεί.

Δελτίο Τύπου

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου