Αγορά Ειδήσεις

LeasePlan: εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα CarNext στην Ελλάδα

Η LeasePlan Hellas εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα μεταχειρισμένων οχημάτων CarNext στην Γλυφάδα, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58.

Το κατάστημα CarNext by LeasePlan έχει ως στόχο την προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας οχημάτων, με την ποιότητα που εγγυάται η LeasePlan. Μέσω του CarNext by LeasePlan οι επισκέπτες απολαμβάνουν ευελιξία στην αγορά μεταχειρισμένου οχήματος, έχοντας πρόσβαση σε μια πλήρη σειρά μικρής παλαιότητας, πρώην-μισθωμένων οχημάτων. Η LeasePlan ως ο μοναδικός ιδιοκτήτης τους, εξασφαλίζει πως έχουν συντηρηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και είναι σε άριστη κατάσταση. Όλα τα οχήματα που διατίθενται στο κατάστημα CarNext πληρούν τα απαραίτητα περιβαλλοντικά πρότυπα και τα συνοδεύει πλήρες ιστορικό συντήρησης και ιδιοκτησίας.

Στο κατάστημα CarNext, κάθε εβδομάδα γίνονται νέες παραλαβές, ενώ ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός οχήματος στον εκθεσιακό χώρο δεν υπερβαίνει τις 20 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται απόλυτα τόσο η ποικιλία των οχημάτων όσο και τα υψηλά στάνταρ για την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους. Το νέο κατάστημα αποτελεί την πρώτη επαφή του ελληνικού κοινού με την καινοτόμα, πανευρωπαϊκή πλατφόρμα της LeasePlan, CarNext.com. Μέσα από την πλατφόρμα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει ακόμη περισσότερα προνόμια στην αγορά ενός υψηλής ποιότητας, μεταχειρισμένου οχήματος.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου