13 Απρ 2018

Motul 300V² 10W50

Η Motul εξελίσσει την τεχνολογία της και παρουσιάζει το νέο αγωνιστικό λιπαντικό 300V² 10W50

Η Motul λανσάρει το νέο λιπαντικό κινητήρα, 300V² 10W-50, για αγωνιστική χρήση. Μια άμεση εξέλιξη του 300V, το νέο αγωνιστικό λιπαντικό θα φέρει βελτιωμένες επιδόσεις που επικυρώνονται από τις κορυφαίες εργοστασιακές ομάδες τόσο σε εφαρμογές On-Road, όσο και Off-Road. Πρωτοπόρος στα συνθετικά λιπαντικά, η Motul λάνσαρε τη σειρά 300V το 1971, ένα λιπαντικό κινητήρα ειδικά σχεδιασμένο για αγωνιστική χρήση. Με το πέρασμα των χρόνων, το 300V έχει δοκιμαστεί στα πιο δύσκολα και απαιτητικά εργαστήρια: τους αγώνες. Καθώς έχει χρησιμοποιηθεί στους πιο θρυλικούς αγώνες, τόσο στο On-road όσο και στο Off-road, θεωρείται πλέον ΤΟ σημείο αναφοράς από τις περισσότερες αγωνιστικές ομάδες. Επιδιώκοντας τις καλύτερες επιδόσεις, η Motul δημιούργησε το 300V² 10W-50. Η νέα τεχνολογία αγωνιστικών λιπαντικών έχει χημική σύνθεση και μηχανικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του.

Για χρήση Οff-road: Χαμηλή επιφανειακή αντίσταση της λιπαντικής μεμβράνης στις χαμηλές στροφές, για αυξημένη ροπή. Αποτελεσματικός έλεγχος τριβής, για αυξημένη πρόσφυση συμπλέκτη και βελτιωμένη απόδοση. Υψηλή σταθερότητα σε συνθήκες διάτμησης, για αυξημένη αξιοπιστία του κιβωτίου ταχυτήτων

Για χρήση On-road/track: Χαμηλή τριβή λιπαντικής μεμβράνης σε υψηλές στροφές, για αυξημένη ισχύ εξόδου. Βελτιωμένη σταθερότητα σε συνθήκες οξείδωσης, για αυξημένη αντοχή και διάρκεια ζωής λιπαντικού. Βελτιωμένη καθαρότητα κινητήρα, για σταθερή απόδοση.

Επιπλέον των υψηλών επιδόσεων, το νέο 300V2 10W-50 έχει σύνθεση οργανικής βάσης, που περιορίζει την περιβαλλοντική επιβάρυνση, χάρη στη χρήση λιγότερων ανόργανων και περισσότερων ανανεώσιμων πρώτων υλών στη μείωση κατά 18% του ανθρακικού αποτυπώματος στην διαδικασία της παραγωγής του. Το νέο λιπαντικό έχει πιστοποιηθεί, όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα προϊόντα Motul 300V, ως FIM APPROVED PRODUCT που καλύπτει ή και υπερβαίνει τις απαιτήσεις του προγράμματος πιστοποίησης της FIM.

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: