Με το προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers που είναι σε ισχύ για παραγγελίες έως και 29 Φεβρουαρίου, τώρα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ετοιμοπαράδοτου Civic 5D, Civic 4D, CR-V βενζίνη & Hybrid και HR-V με σημαντικά οφέλη.

Tα οφέλη αυτά ορίζονται ως εξής: Civic όφελος έως 2.100 ευρώ και ένα έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα του 4θυρου μοντέλου. HR-V όφελος έως 1.500 ευρώ, CR-V Petrol όφελος έως 3.300 ευρώ και ένα έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα, CR-V Hybrid όφελος έως 2.500 ευρώ και ένα έτος ασφάλιση για συγκεκριμένο απόθεμα. Τα παραπάνω ισχύουν για παραγγελίες έως 29 Φεβρουαρίου 2020 για συγκεκριμένο απόθεμα.

Honda Dream Offers

Για τα οφέλη που είναι σε ισχύ μπορείτε να δείτε περισσότερα στο https://honda-cars.gr/offers/. Επίσης, οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο που επιθυμούν απολαμβάνοντας τα παρακάτω οφέλη: 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης, πέντε χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist. Πρόγραμμα Honda Family με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο με την αγορά νέου αυτοκινήτου Honda καθώς και σε όποιον από τη οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο Honda. Δείτε περισσότερα στο https://honda-cars.gr/honda-line-up-family/. Τα αυτοκίνητα Honda δεν επιβαρύνονται με χρέωση μεταλλικού χρώματος.

Δελτίο Τύπου

Μετά την ακύρωση της φετινής Έκθεσης της Γενεύης, οι κατασκευαστές παρουσίασαν διαδικτυακά τα νέα τους μοντέλα. Πιστεύετε πως τελικά η δημοσιότητα που πήραν ήταν...

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά