02 Μαρ 2018

Renault Clio: Νέα έκδοση

Το Renault Clio αποκτά μία νέα έκδοση, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του κινητήρα πετρελαίου 1.5 dCi των 90 ίππων με το χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι πλέον διαθέσιμος και με το βασικό επίπεδο εξοπλισμού Authentic, δημιουργώντας ένα σύνολο που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του αποδοτικού κινητήρα με το χαμηλό κόστος αγοράς, αλλά και χρήσης. Σε κάθε περίπτωση, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας που προβλέπονται σε ένα αυτοκίνητο που έχει βαθμολογηθεί με 5 αστέρια στις δοκιμές του EuroNCAP (ESP με Hill Start Assist, αερόσακους εμπρός, πλάγιους και οροφής, σύστημα πολυμέσων R&Go, κλιματισμό, κτλ). Παράλληλα εφοδιασμένο με τον κινητήρα 1.5 dCi 90, το CLIO επιτυγχάνει μέση κατανάλωση 3,3 λίτρων/100χλμ. και 85 γρμ./χλμ. CO2 στοιχείο που εκτός των άλλων, το απαλλάσσει και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Η τιμή της νέας έκδοσης Clio 1.5 dCi 90 Authentic είναι 14.700 ευρώ, ενώ όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις υπάρχει κάλυψη 5ετους εργοστασιακής εγγύησης. Ιδιαίτερα σημαντικό για τους εταιρικούς πελάτες είναι το γεγονός ότι ακόμη και με την προσθήκη μεταλλικού χρώματος, η βασική τιμή της έκδοσης διαμορφώνεται κάτω από τις 12.000 ευρώ, επομένως, δεν υπόκειται σε φορολογία ο χρήστης του εταιρικού αυτοκινήτου.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες:
Ετικέτες: