Αγορά Ειδήσεις

Toyota Ελλάς - Νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής κράτησης αυτοκινήτου

Τώρα η παραγγελία ενός Toyota από την άνεση του σπιτιού σας.

Η Toyota Ελλάς προσαρμόζεται ταχύτατα στα νέα δεδομένα της εποχής, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να προχωρήσουν ηλεκτρονικά στην απόκτηση αυτοκινήτου. Σε διαδικτυακή συνέντευξη Tύπου δόθηκε το περίγραμμα της νέας αυτής υπηρεσίας, που αποτελεί το πρώτο βήμα των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θα ακολουθήσουν.

Έτσι, ο υποψήφιος αγοραστής ενός Toyota, έχοντας ήδη ολοκληρώσει την έρευνά του και πραγματοποιήσει το απαραίτητο test drive σε κάποιο μέλος του δικτύου, μπορεί πλέον να προβεί στην κράτηση του αυτοκινήτου και ηλεκτρονικά.

Πρόκειται για μια διαδικασία που η αντιπροσωπεία της Toyota είχε ήδη εφαρμόσει δοκιμαστικά και για ένα διάστημα δύο μηνών στα τέλη του 2018, δίνοντας τη δυνατότητα παραγγελίας ενός εκ των 65 αυτοκινήτων μιας ειδικής premium έκδοσης, του υβριδικού Yaris.

Τώρα, η δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας του αυτοκινήτου, που έτσι κι αλλιώς ήταν στις προθέσεις της εταιρείας, επιταχύνθηκε από την πανδημία. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας και υλοποιείται μέσα από το site της. Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να επιλέξει το μοντέλο της αρεσκείας του, να το διαμορφώσει σύμφωνα με τις ανάγκες του (χρώμα, εξοπλισμός κλπ), να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία, να καταθέσει μέσω πιστωτικής κάρτας την προκαταβολή (minimum 1% της αξίας του αυτοκινήτου) και να επιλέξει τον επίσημο έμπορο για την παράδοση του αυτοκινήτου. Μέσα σε 2 ώρες το πολύ θα λάβει επιβεβαίωση από την εταιρεία, ενώ ακύρωση της παραγγελίας θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 30 ημέρες. Να σημειώσουμε πως η τιμή πώλησης με ηλεκτρονική κράτηση είναι η ίδια με εκείνη που ισχύει στο κατάστημα, ενώ τυχόν προωθητικά προγράμματα ισχύουν και στην on-line απόκτηση ενός μοντέλου.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου