Αγορά Ειδήσεις

Volkswagen – νέες υπηρεσίες after sales

H Kosmocar-Volkswagen παρουσιάζει μια σειρά νέων υπηρεσιών after sales, που στόχο έχουν να προσφέρουν ικανοποίηση και ευκολία στους κατόχους μοντέλων της γερμανικής εταιρείας.

Η Kosmocar-Volkswagen παρουσιάζει ένα νέο σύνολο υπηρεσιών που εντάσσονται στο πρόγραμμα Volkswagen MORE for you, σε επίπεδο after sales αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Volkswagen βρίσκονται άμεσα οι εξής υπηρεσίες, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών service της Kosmocar:


Pick-up & Delivery η παραλαβή για το service και επιστροφή-παράδοση του οχήματος, γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης.


MyServiceNow ο πελάτης μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού για service σε πραγματικό χρόνο και να ενημερωθεί για την αξία του online, από την ευκολία του υπολογιστή ή του κινητού του τηλεφώνου, με λίγα μόλις clicks.


Online Service ο πελάτης ενημερώνεται online για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως να προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και δίνει τη σχετική έγκριση.


Φροντίδα Clean Plus απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα και δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων.


Οι υπηρεσίες αυτές είναι ήδη διαθέσιμες, σε όλο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών service Volkswagen της Kosmocar στην Ελλάδα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στη σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Volkswagen https://www.volkswagen.gr/el/owners-and-users//new-innovative-services.html Δελτίο Τύπου

 

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου