top icon
Αγορά

Jeep Avenger: Το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023» στην Ελλάδα σε τιμές που ηλεκτρίζουν

Το Jeep Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της αμερικανικής εταιρείας και «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023», ξεκινά την εμπορική πορεία του στην ελληνική αγορά.

Το Jeep Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της αμερικανικής εταιρείας, έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα ιδανικό ξεκίνημα. Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, έλαβε 10.000 προ-παραγγελίες, ενώ πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο Car Of The Year 2023 κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των 59 κριτών του θεσμού.

Το Jeep Avenger ξεκινά τώρα την πορεία του στην ελληνική αγορά, με άμεση δυνατότητα παραγγελίας και τις πρώτες αφίξεις των αυτοκινήτων να αναμένονται εντός του 2ου τριμήνου του έτους. Διαθέσιμο σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού (Avenger, Longitude, Altitude και Summit) το ΕV της Jeep είναι εφοδιάζεται με ένα νέο, προηγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης, το οποίο εξασφαλίζει αυτονομία έως και 400 χλμ. σε μικτές συνθήκες (κύκλος WLTP) και 550 χλμ. σε αστικές συνθήκες.

JEEP AVENGER

Jeep Avenger: 100% ηλεκτρικό

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Jeep παρουσιάζει ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, το οποίο τοποθετείται από πλευράς διαστάσεων στη βάση της γκάμας της. Ένα ξεχωριστό SUV που σχεδιάστηκε ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά και για ανθρώπους με δυναμικό τρόπο ζωής που αναζητούν ένα συμπαγές όχημα με:

  • Πρακτική σχεδίαση: Με προστασία 360ο έτσι ώστε να μειώνονται οι συνέπιες από μικρο-επαφές στην πόλη ή στην εκτός δρόμου οδήγηση.
  • Ευρυχωρία παρά τις συμπαγείς διαστάσεις: με μήκος 4,08 μ. Το Avenger ελίσσεται με άνεση ακόμα και στις δύσκολες αστικές συνθήκες, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα, 355 λίτρα αποσκευών, ενώ προσφέρει επιπλέον 34 λίτρα αποθηκευτικών χώρων στην καμπίνα.
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον και ελευθερία κίνησης: Εκτός από την υψηλή αυτονομία (έως 400 χλμ. σε μικτές συνθήκες), το Avenger έχει ένα ηλεκτρικό σύστημα ικανό να δεχθεί φόρτιση ισχύος έως και 100kW, ανακτώντας σε κατάλληλο δίκτυο 80% της φόρτισης της μπαταρίας του σε μόλις 24 λεπτά.
  • Τεχνολογία αιχμής: Με μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που προσφέρουν δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και μια πλήρως ψηφιακή εμπειρία, χάρη στον παραμετροποιήσιμο πίνακα οργάνων TFT 10,25’’ και την οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων διάστασης επίσης 10,25 ιντσών.
  • Πλήρη συνδεσιμότητα: Το σύστημα πολυμέσων σε συνεργασία με την εφαρμογή Jeep® mobile app δίνουν τη δυνατότητα άμεσης ασύρματης σύνδεσης των smartphones με το αυτοκίνητο, ενώ ο χρήστης μπορεί να ελέγχει από απόσταση λειτουργίες όπως το κλείδωμα / ξεκλείδωμα, τα φώτα, το σύστημα κλιματισμού, τον έλεγχο της φόρτισης κ.α.

Jeep Avenger

Με στόχο να προσφέρει μια «συμπυκνωμένη εμπειρία ελευθερίας», το Avenger παράλληλα με τις συμπαγείς του διαστάσεις, διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα 156 ίππων, ενώ αποτελεί και το πρώτο προσθιοκίνητο Jeep που εφοδιάζεται με τα συστήματα Selec-Terrain και Hill Descent Control. Το πρώτο ανάλογα με την κατάσταση του οδοστρώματος (χιόνι, λάσπη, άμμος, κτλ.) βελτιστοποιεί τα επίπεδα πρόσφυσης, ενώ το δεύτερο επιτρέπει την ασφαλή κατάβαση με απόλυτο έλεγχο ακόμα και σε διαδρομές με χαμηλή πρόσφυση. Την ίδια στιγμή, σε συνδυασμό με τα 200 χλστ. απόστασης από το έδαφος, και τις κορυφαίες για την κατηγορία γωνίες προσέγγισης (20 μοίρες ) και ράμπας (32 μοίρες ), το Avenger εκπλήσσει θετικά και με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Jeep Avenger

Διαμορφώνοντας το ιδανικό Avenger

Η γκάμα του Avenger περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις (Avenger, Longitude, Altitude και Summit), οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν περαιτέρω με μια σειρά πακέτων εξοπλισμού, αλλά και αυθεντικών αξεσουάρ, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εξατομίκευση του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις κάθε αγοραστή. Κοινός παρονομαστής αποτελεί για όλες τις εκδόσεις το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: φωτιστικά σώματα τεχνολογίας full-LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων και ψηφιακή οθόνη συστήματος πολυμέσων με διάσταση 10,25’’, αυτόματο κλιματισμό, αλλά και τα συστήματα Selec-Terrain® και Hill Descent Control.

Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ., ενώ η μπαταρία έχει 8ετή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ.

Ακολουθεί αναλυτικός τιμοκατάλογος:
Jeep Avenger έκδοση Avenger: 36.500€ ή 27.500€ με επιδότηση 8.000€ + όφελος απόσυρσης 1.000€
Jeep Avenger έκδοση Longitude: 38.000€ ή 29.000 με επιδότηση 8.000€ + όφελος απόσυρσης 1.000€
Jeep Avenger έκδοση Altitude: 40.000€ ή 31.000€ με επιδότηση 8.000€ + όφελος απόσυρσης 1.000€
Jeep Avenger έκδοση Summit: 43.000€ ή 34.000€ με επιδότηση 8.000€ + όφελος απόσυρσης 1.000€

Jeep Avenger

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ