4ΤΡΟΧΟΙ ΜΑΪΟΣ 2020

Συγκριτική δοκιμή: Kia XCeed 1.4T 140PS – VW Golf 1.5 TSI 150 PS

Δοκιμές: Alfa Romeo Giulia Veloce Ti // Renault Clio 1.3 Tce 130 PS R.S. Line

Ειδικές διαδρομές: Με Mercedes-AMG A45 4Matic+ S στην Αττικοβοιωτία

Πράσινος πλανήτης: Opel Grandaland X Hybrid4 // Mini Cooper SE

Αφιέρωμα στην Ιταλία: Lockdown in Italy // Συνέντευξη Klaus Busse, Επικεφαλής Σχεδιασμού FCA // TOP 10 ιταλικών μοντέλων // Οι Ferrari που αγαπήσαμε // Τα ιταλικά μονοθέσια που έγραψαν ιστορία

Στους 4Τροχούς Μαϊου θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη γειτονική μας χώρα την Ιταλία, που περιλαμβάνει φυσικά και τη δοκιμή της Alfa Romeo Giulia Veloce Ti, η οποία κοσμεί και το εξώφυλλο του τεύχους. Ακόμα, τρεις Έλληνες σχεδιαστές που ζούν και εργάζονται στην Ιταλία και ένας Ιταλός δημοσιογράφος περιγράφουν πως έζησαν στην περίοδο του εγκλεισμού. Επίσης, ο Klaus Busse, Επικεφαλής Σχεδιασμού της FCA για την περιοχή ΕΜΕΑ μάς παραχωρεί μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου ταξιδεύει στο παρελθόν για να επιλέξει το top 10 των διαχρονικών ιταλικών μοντέλων με γήινο χαρακτήρα, ενώ στη σφαίρα του ονείρου μοιράζεται κάποιες πιο ξεχωριστές στιγμές με τις αγαπημένες του Ferrari. Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με ένα θέμα για τα ιταλικά μονοθέσια που έγραψαν ιστορία και μια συνέντευξη του Στάθη Μάγου, του μηχανικού που... “ομιλεί ιταλικά”.

Στην ενότητα των δοκιμών το τεύχος Μαϊου περιλαμβάνει μια Ειδική Διαδρομή με την Mercedes-AMG A45 4Matic+ S στην Αττικοβοιωτία, συγκριτική δοκιμή ανάμεσα στα Kia XCeed 1.4T 140PS και VW Golf 1.5 TSI 150 PS και εντυπώσεις από το Renault Clio 1.3 Tce 130 PS R.S. Line.

Ο “Πράσινος Πλανήτης” περιλαμβάνει τη δοκιμή του plug-in υβριδικού Opel Grandaland X Hybrid4 και του ηλεκτρικού Mini Cooper SE.

Τέλος, στην ενότητα των αγώνων, το Generation next αναδεικνύει τους 25άρηδες οδηγούς που αναμένεται να πρωταγωνιστούν στις ε.δ. τα επόμενα χρόνια και αντίστοιχα πως η Formula 2 αποτελεί το εισιτήριο για το επόμενο βήμα στις πίστες.

Διαβάστε εδώ τα άρθρα του τεύχους

Προηγούμενα εξώφυλλα

Στους 4Τροχούς Ιουλίου, θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, με αναλυτική παρουσίαση των κινήτρων, συνέντευξη της Αλεξάνδρας Σδούκου, Γ.Γ.

Στους 4Τροχούς που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Ιουνίου βρήκαμε το... αντίδοτο για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα! Οδηγούμε την ενισχυμένη έκδοση “S” της Alpine A 110 με τους 292 ίππους και τη συγκρίνουμε επί ελληνικού εδάφους με τη διαχρονική Alfa Romeo 4C.

Στους 4Τροχούς Απριλίου, που εκτάκτως κυκλοφορούν την Παρασκευή 20/3 για να σας κρατήσουν συντροφιά όσο #ΜένουμεΣπίτι, δοκιμάζουμε δύο νέα μοντέλα, εμβληματικά – το καθένα στην κατηγορία του.

Στους 4Τροχούς Μαρτίου που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28/2, ταξιδεύουμε στο Τόκιο, την πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στη Γιοκοχάμα και περιδιαβαίνουμε την επαρχία της Ιαπωνίας με ένα Nissan Leaf e+, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία και αναμένεται προσεχώς και στην Ευρώπη.

 

Κατηγορία άρθρου