4ΤΡΟΧΟΙ ΜΑΪΟΣ 2020

Συγκριτική δοκιμή: Kia XCeed 1.4T 140PS – VW Golf 1.5 TSI 150 PS

Δοκιμές: Alfa Romeo Giulia Veloce Ti // Renault Clio 1.3 Tce 130 PS R.S. Line

Ειδικές διαδρομές: Με Mercedes-AMG A45 4Matic+ S στην Αττικοβοιωτία

Πράσινος πλανήτης: Opel Grandaland X Hybrid4 // Mini Cooper SE

Αφιέρωμα στην Ιταλία: Lockdown in Italy // Συνέντευξη Klaus Busse, Επικεφαλής Σχεδιασμού FCA // TOP 10 ιταλικών μοντέλων // Οι Ferrari που αγαπήσαμε // Τα ιταλικά μονοθέσια που έγραψαν ιστορία

Στους 4Τροχούς Μαϊου θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη γειτονική μας χώρα την Ιταλία, που περιλαμβάνει φυσικά και τη δοκιμή της Alfa Romeo Giulia Veloce Ti, η οποία κοσμεί και το εξώφυλλο του τεύχους. Ακόμα, τρεις Έλληνες σχεδιαστές που ζούν και εργάζονται στην Ιταλία και ένας Ιταλός δημοσιογράφος περιγράφουν πως έζησαν στην περίοδο του εγκλεισμού. Επίσης, ο Klaus Busse, Επικεφαλής Σχεδιασμού της FCA για την περιοχή ΕΜΕΑ μάς παραχωρεί μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου ταξιδεύει στο παρελθόν για να επιλέξει το top 10 των διαχρονικών ιταλικών μοντέλων με γήινο χαρακτήρα, ενώ στη σφαίρα του ονείρου μοιράζεται κάποιες πιο ξεχωριστές στιγμές με τις αγαπημένες του Ferrari. Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται με ένα θέμα για τα ιταλικά μονοθέσια που έγραψαν ιστορία και μια συνέντευξη του Στάθη Μάγου, του μηχανικού που... “ομιλεί ιταλικά”.

Στην ενότητα των δοκιμών το τεύχος Μαϊου περιλαμβάνει μια Ειδική Διαδρομή με την Mercedes-AMG A45 4Matic+ S στην Αττικοβοιωτία, συγκριτική δοκιμή ανάμεσα στα Kia XCeed 1.4T 140PS και VW Golf 1.5 TSI 150 PS και εντυπώσεις από το Renault Clio 1.3 Tce 130 PS R.S. Line.

Ο “Πράσινος Πλανήτης” περιλαμβάνει τη δοκιμή του plug-in υβριδικού Opel Grandaland X Hybrid4 και του ηλεκτρικού Mini Cooper SE.

Τέλος, στην ενότητα των αγώνων, το Generation next αναδεικνύει τους 25άρηδες οδηγούς που αναμένεται να πρωταγωνιστούν στις ε.δ. τα επόμενα χρόνια και αντίστοιχα πως η Formula 2 αποτελεί το εισιτήριο για το επόμενο βήμα στις πίστες.

Διαβάστε εδώ τα άρθρα του τεύχους

Προηγούμενα εξώφυλλα

Στους 4Τροχούς Ιανουαρίου, που κυκλοφορούν την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, αναδεικνύουμε στα “Αριστεία 2020-21”, τα αυτοκίνητα που ξεχώρισαν στους τελευταίους 12 μήνες, ενώ παρ

Στους 4Τροχούς Δεκεμβρίου που κυκλοφορούν την Παρασκευή 4/12 δοκιμάζουμε το εκρηκτικό ισπανικό crossover Cupra Formentor των 310 ίππων, οδηγούμε στη Ρόδο το ηλεκτρικό Audi RS e-tron GT προπαραγωγής των 646 ίππων, ενώ η ενότητα των Ειδικών Διαδρομών ολοκληρώνεται με ένα εντυπωσιακό reunion των “Ια

Στους 4Τροχούς Νοεμβρίου που κυκλοφορούν την Τρίτη 3/11 αναζητούμε στο Αιγαίο το ελληνικό “πράσινο νησί”, πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού Peugeot e-2008, με πρώτη στάση το νησί της Ίου.

Οι 4Τροχοί κλείνουν αυτόν τον μήνα 50 χρόνια και το γιορτάζουν με ένα επετειακό τεύχος αφιερωμένο στις καλύτερες στιγμές της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1970 μέχρι σήμερα, αλλά και για όλα όσα μας επιφυλάσσει η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

 

Κατηγορία άρθρου