top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Αύριο τα σπουδαία

Εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις σήμερα το απόγευμα με τα συναισθήματα βαθιά στην κόκκινη γραμμή.

Έντονη η συναισθηματική φόρτιση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, όπου η εκκίνηση του επετειακού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και αυτή η διαδικασία-ιεροτελεστία, σφράγισε την ιστορία του αγώνα, με πρωταγωνιστές τους συμμετέχοντες.

Στην πρώτη γραμμή, οι δημιουργοί, οι εκπρόσωποι της πολιτείας, με διακριτική παρουσία οι κ. Βρούτσης και Μαυρωτάς όπως ταιριάζει σε σοβαρούς. Τη στιγμή που τα φαινόμενα της φύσης πιέζουν ασφυκτικά τη χώρα μας, με γεγονός ότι ένα παγκόσμιο γεγονός δεν αναβάλλεται, ενώ η ματαίωση καταστρέφει την προοπτική εκθέτοντας τη χώρα μας ανεπανάληπτα. Αφετηρία χωρίς τον creator Λευτέρη Αυγενάκη που διδάσκει και τακτ.

Αφετηρία που δεν τη χαρακτηρίζουμε απλά πανηγυρική, αλλά πρόκειται για ιεροτελεστία, «made in Greece».

EKO Acropolis Rally

Γεγονός

Το ενωτικό, ιδιαίτερα σοβαρό κλίμα με την Πρόεδρο της ΕΠΑ, κ. Φωτεινή Ψαράκου, χαλαρή, σίγουρη και αισιόδοξη να αναβαθμίζει την εμπιστοσύνη του Έλληνα αθλητή για την Ομοσπονδία μας. Αντίστοιχα, τιμή μας ότι ο Πρόεδρος της Motorsport Greece, Τάκης Πουρναρακης. είναι ένας δικός μας, δημοσιογρ;aφος του ειδικού Τύπου που συνεργάζεται υποδειγματικά με την κ. Ξενάκη, ενώ σήμερα στη ράμπα έδωσε ρεσιτάλ συντονίζοντας τους Πάνο Σειτανίδη και Παναγιώτη Τριανταφυλίδη που είχαν την ευθύνη της κάλυψης της εκδήλωσης για τα Μέσα και τους παρόντες.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Βαριά ευθύνη…

Η SS στην Πλατεία Νερού και εδώ προέκυψε ρεσιτάλ υποστήριξης των χορηγών από τον Γιώργη Παπαζαφειρόπουλο, ενώ οι Πασαλής και Αθανασέκος και άλλοι συνεργάστηκαν για τη βρώμικη και ουσιαστική δουλειά που ικανοποίησε αγωνιζόμενους και θεατές. Μακριά από εμάς η μέτρηση των θεατών και ο υπολογισμός των εισιτηρίων και απλά, όσοι παρόντες, τυχεροί. Όντας παρόντες στον εορταστικό πρόλογο του επετειακού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, γιατί έτσι πρέπει, αυτό επιβάλλει η τάξη και οι αρχές με ουσία που ξεπερνάει τα άνευ σημασίας πρωτόκολλα όταν πρόκειται για το motorsport όπου κυριαρχούν οι άγραφοι νόμοι.

Η Ελλάδα, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2 και τον COSMOTE TV μέσα από τις διαστάσεις του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC.

Τηλεοπτική κάλυψη και της SS στην Πλατεία Νερού που εξελίχθηκε υποδειγματικά. Μεταμόρφωσαν το χώρο, με επίσημη ενδυμασία και όσοι στις κερκίδες, αλλά και εκτός, ειδικά στη γέφυρα, άκουσαν και είδαν και το κυριότερο έγιναν ένα με τη μαγεία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που υποστηρίζει και με υψηλού επιπέδου τρόπο η Toyota Ελλάς. Πρωταθλήτρια WRC και των πωλήσεων στη χώρα μας εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα…

EKO Ράλλυ Ακρόπολις

Toyota μόνο…

Τα αυτοκίνητα υποστήριξης και τα κλειδιά, τα εργαλεία για τη μάχη κόντρα και στη φύση. Δεν είναι τυχαίο ότι από αύριο για το κυρίως πιάτο γεμάτο με λουλούδια που λάμπουν στη λάσπη, εκτός από τα αγωνιστικά και τους μετρ ξένους και Έλληνες που τα χειρίζονται, θα λάμψουν και τα Hilux και RAV4 σε χέρια έμπειρων.

Υπεύθυνοι όλοι μας για το ασφαλές του εγχειρήματος, καταδικασμένο να είναι πετυχημένο._Στρατισίνο

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • EKO Ράλλυ Ακρόπολις
  • EKO Acropolis Rally
  • ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • EKO Ράλλυ Ακρόπολις
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ