top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μείνε ψύχραιμος!

Εκκίνηση όνειρο για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με τη διαδρομή στο Σύνταγμα να σφραγίζει την υπέρβαση.

Έργο της οργάνωσης με σπικάζ για σεμινάριο και ο κόσμος ήταν επιπέδου ΟΑΚΑ 2005, κάτω όμως από εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Σήμερα είναι το αυθόρμητο, είναι η έκφραση του λιγότερου ειδικού που κατέβηκε στο πεζοδρόμιο. Για να απολαύσει τους επαγγελματίες, να στηρίξει τους Έλληνες αθλητές και να νιώσει όμορφα από ένα έργο-υπέρβαση με σημαιοφόρο το κράτος. Θεσμός με ανταπόκριση στον κόσμο όλο.

Παγκόσμιο γεγονός που ήρθε για να μείνει, όπως σχολίασε σεμνά και εύστοχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τον προσιτό του τρόπο που καταγράφεται στην ιστορία και δεν αποτελεί επικοινωνιακό τρικ.

Ο Πρωθυπουργός στην ολιγόλεπτη αλλά ουσιαστική συνάντηση μας στο Διόνυσο, συνάντηση σχεδιασμένη για σεμινάριο από την καταπληκτική του ομάδα, προσέθεσε το πόσο σημαντικό είναι ότι ο αγώνας μας και ευρύτερα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, συνδυάζονται με την οδική ασφάλεια.

EKO Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ

Έργο σε βάθος, με υπογραφή Λευτέρη Αυγενάκη.

Ό,τι προδίδει συνέπεια και πάθος που δεν προσμετράς. Ξεπερνάει και τον κόφτη της ψυχής.

Η καλή ημέρα από το πρωί…

Λάσπη και πολύς κόσμος το πρωί στη Δίβρη όπου η τελική δοκιμή, διαδικασία γνωστή ως shakedown. Ανοίγεις το δρόμο με το «0» στις πόρτες έχοντας δίπλα σου το Δημήτρη Βαζάκα στο SM-EV0 και ο πολύς κόσμος είναι στην τέλεια θέση.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Τα Pirelli μας είναι σκληρά, αλλά ενισχυμένα και η δουλειά γίνεται με τον καθαρό τρόπο.

Στο stop ο Βαζάκας συνεννοείται Γαλλικά με τη Michele Mouton, τη Γαλλίδα κολοσσό νικήτρια εδώ το 1982, σήμερα στέλεχος της FIA με ευθύνη για την ασφάλεια του αγώνα. Δίπλα της ο Δημήτρης Αμαξόπουλος της δίκης μας επιτροπής Ράλλυ, ενώ νιώθεις σε θυσαυροφυλάκιο αναγνωρίζοντας τον κ. Γιάννη Κέπετζη μαζί τους.

Στη συνάντηση για την ασφάλεια, Πασαλή και Mouton εξηγούν και δεν φλυαρούν αφού δεν το συνηθίζουν, ενώ πλέον δεν υπάρχει χρόνος για κανέναν και ειδικά για τους πλοηγούς. Με Δημήτρη Βαζάκα, Άρη Στιβαχτάρη και Γιώργο Κυπριανού να κατανοούν επ’ ακριβώς σε σημείο που να μην προβληματίζεται ούτε ο ΕΛΕΜ, ευαίσθητος για κάθε δραστηριότητα.

Στην Ακρόπολη…

Όπως άλλοτε με τους Παγκόσμιους να ανατριχιάζουν και όλους τους δικούς μας να στέκονται προσοχή στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου.

Το δύσκολο ωράριο δεν ξεφεύγει δευτερόλεπτο, ενώ οι φωτογράφοι έχουν ευκαιρία ζωής να συνδυάσουν τις πολεμικές τέχνες με τον ιερό βράχο. Η εικόνα ταξιδεύει στον κόσμο όλο από την ΕΡΤ και τον COSMOTE και εμείς αφού συνομιλήσαμε on camera με τον πάντα εύστοχο Δημήτρη Μπαλή, απολαμβάνουμε στη ράμπα με το Toyota GR Yaris.

EKO Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ_0

Ήταν η 20η φορά και μάλιστα είχε ιδιαίτερη σημασία για εμάς το χειροκρότημα από Κυριάκο Μητσοτάκη, Jean Todt (τον αληθινό) και Άρη Αραβανή, όπως και «εκκίνηση» από την Πρόεδρο της ΕΠΑ, κ. Φωτεινή Ψαράκου. Ανανεώσανε τη συνάντηση μας για το ΙΡΑ που είναι στα παθιασμένα της χέρια και εν τέλει είμαστε όλοι στην πίστα. Σε μια ευγενική επιστράτευση υπεράνω προσωπικών διαφωνιών. Πλήγμα βαρύ για τη μιζέρια ο τρόπος της Ελληνικής Επιτροπής Motorsport με Πρόεδρο τον Τάκη Πουρναράκη.

EKO Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ_0

Άλλωστε, όταν βλέπεις σε ρόλους κλειδιά νέους και ωραίους όπως η κ. Κατερίνα Μπράτσου και ο κ. Φίλιππος Ν. Παπασταθόπουλος, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς. Είναι από αυτά τα έργα της Πασαλή που θα πρέπει να διδάσκονται σε μεταπτυχιακό εξειδικευμένων στο HR.

Οι νέοι είναι ωραίοι και οι «Παναγιώτης Ρουστέμης»-Κώστας Νικολόπουλος με το SeaJet σε έκδοση DS3 θα έχουν δύσκολη δουλειά αύριο, απόλυτα εναρμονισμένοι με τους ώριμους και πολύπειρους της Εθνικής μας ομάδας. Άλλωστε όπως σχολίασε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας «έχω Χατζητσοπάνη και εσύ Αθανασούλα». Έχουμε λοιπόν και Κεχαγιά που θα επιβεβαιώσει το «nothing is impossible» και Βελάνη, Χαλκιά με τα καλό βαμμένα όπλα τους. Όταν ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δε μασάει, ενώ οι Πλάγος-Ρέντης ήρθαν στο ρετιρέ και εδώ θα μείνουν. Στην άμυνα ο Σάββας Λευκαδίτης ενώ ο Νώντας Καρανικόλας ζει όνειρο διαστάσεων R5.

Είπαμε όμως, αύριο τα σπουδαία.

Τα λέμε στους χωματόδρομους και μείνετε πειθαρχημένοι να μη χαθεί ετάπ και πάνε στράφι και ο κόπος και τα χρήματα του θεατή που σεβόμαστε.

Αύριο με τα μάτια η επικοινωνία μας και ενώ εμείς θα ακούμε το Δημήτρη Βαζάκα, εσείς εμπιστευτείτε τους εξαιρετικούς κριτές μας. Καλό δρόμο._Στρατισίνο 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • EKO Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ_0
  • EKO Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ_0
  • EKO Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ
  • EKO Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ_0
  • ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις - ΣΧ
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ