top icon
Αγώνες

Ελληνικοί Αγώνες; Παρόντες!

Συχνά γράφουμε ότι έχουμε ΡΑ αλλά δεν έχουμε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σήμερα, με τα Σκούρτα στο κάδρο, ο Σ.Χ. σχολιάζει…

Τα Σκούρτα, μια γρήγορη ειδική διαδρομή στην Βοιωτία, για ευφυείς με ψυχή και τέχνη. 

Την βρήκε η αείμνηστη Καίτη Κυρίτση, την επανέφερε-καθιέρωσε η Φωτεινή Ψαράκου.

Στέλεχος-κυρία του χώρου με το Όσκαρ του αμφιλεγόμενου. Διδάσκει το πως γκρεμίζω διοικητικά και παιδεύω το χώρο που υπηρετώ, όταν κτίζω απογειώνω οργανωτικά και ικανοποιώ τον αγωνιζόμενο, αναβαθμίζοντας το βασικό προϊόν σε όλα τα επίπεδα. Το βλέπει αλλιώς ανεπηρέαστη όταν δημιουργεί οργανωτικά, ενώ σκοτώνει όταν επηρεασμένη αντιμετωπίζει το χώρο διοικητικά. Παράνοια συνδεδεμένη με το πλάνο μιας διοίκησης στην ΟΜΑΕ που επέστρεψε και με χάρτινα δεκανίκια προσπαθεί να μείνει για να γκρεμίσει ό,τι από τα συντρίμμια είχε απομείνει από το αρχικό έργο του ΡΟΝ.

Ελληνικοί αγώνες

Γιορτάζουμε… 

Τα Σκούρτα φαίνεται πως θα είναι ο πλέον πετυχημένος αγώνας του 2022 αλλά και ακόμα περισσότερα χρόνια. Σε σχέση με το χθες και ότι απευχόμαστε για το αύριο, όσοι αναπνέουμε για την υπέρβαση. Δεν αναφερόμαστε στις συμμετοχές που μπορεί και να μην ξεπεράσουν τις 50.

Σύμπτωση; Momentum; Οργανωτής; Τερέν; Λίγο απ´ όλα, με κοινό παρανομαστή την αύρα από το ΙΡΑ, ουσιαστικά έργο των Ζήβα και Αθανασίου, χωρίς να υποτιμάμε τους Ψαράκου και Κέπετζη.

Τη δυναμική των Ιστορικών τη ζήσαμε στο ΙΡΑ και καταγράψαμε, ενώ την απολαύσαμε σήμερα όπου η Αττική έχει φορέσει την καλή της αγωνιστική φόρμα και κράνη για να προκύψει η τέλεια προετοιμασία.

Πειθαρχία και ενθουσιασμός σε αρμονία με την τέχνη των μηχανικών, σε ισορροπία με το ταλέντο, την εμπειρία των παλιών και τη διάθεση των νεοφερμένων να διδαχθούν.

Το χαμόγελο σήμερα στα βουνά της Αττικής, ο Χρυσός Χορηγός των Ελληνικών Αγώνων, και το μήνυμα ότι αυτός ο ευαίσθητος χώρος με το συναίσθημα να κυριαρχεί, δικαιούται καλύτερη αντιμετώπιση. 

Από διοικούντες, οργανωτές, εμάς τους ίδιους με οργανωμένα ή άναρχα πλήκτρα και την πολιτεία.

Μεγάλη και η ευθύνη των νεότερων με την φωνή τους να εξελίσσεται σε θεσμό, με γεγονός πως όμως δεν πρέπει να υποβαθμιστεί ο Σεβασμός. Προς κάθε κατεύθυνση και όταν δημιουργείς για το αύριο οφείλεις τα προσεχτικά σου πατήματα να μη στραπατσάρουν το χθες. Άλλωστε με τη μνήμη σε ανεπάρκεια δεν πας μακριά. Η μνήμη που θα πρέπει να μένει σε επίκαιρη διάσταση είτε αφορά σε θεσμούς, είτε σε μεμονωμένους. Ξέρετε αγαπητοί, η ιστορία δεν αντέχει σε αναλύσεις και η προσφορά όλων όσων κοπιάζουν καταθέτοντας ψυχή για τα κοινά έχει μόνο θετικό πρόσημο με τα λάθη στην εξίσωση αποδεκτά. Έτσι αποδίδεις την αρχοντιά που χαντακώνει τη μιζέρια μας.

Ελληνικοί αγώνες

Το Σάββατο!

Μπορείς και το απέδειξες. Είτε η Google σε οδήγησε στην Ανάβυσσο όπου τα ΕVΟ των Παραδείση με Σταμ Παντιέρα όπως μόνο αυτός και στην ψυχολογία. Την ίδια ώρα, ο Μάνος με τον Σπύρο φτιάχνουν κάθισμα στο Σαξό του Θανάση Κρασούλη. Με ομάδα οικογένεια. Αργότερα, πήγες στους Q2 στον Άγιο Θεόδωρο, αλλά στο βουνό είναι και οι ApR. Εμπειρία στα κόκκινα και κυκλοφορούσαν κάπου στη Μαλακάσα όπου το στήσιμο των «205» για Geo και Filon. Διαδικασία-ιεροτελεστία που παρακολούθησαν διακριτικά και όσοι έτοιμοι για το άλμα στο χωματόδρομο που επέστρεψε και συναρπάζει και τους αμύητους.

Στους Q2 

Η εμπειρία ξεχειλίζει και προκύπτει αυτός ο σπάνιος συνδυασμός, με τον δημιουργικό ενθουσιασμό. Ότι επακριβώς εκφράζει τον πηδαλιούχο Σωτήρη Σκαλτσά και τον Technical Chief, έναν αρσενικό παλιάς κοπής, όπως ο Μανώλης Κατσαρέλιας. Χορηγός το χαμόγελο του Νικόλα. Θέλεις να τον γνωρίσεις τον κ. Ξανθό και να τον κλέψεις ώστε να απολαύσεις έναν ευγενικό ενθουσιασμό με αξίες που δεν θα βρεις.

Από εκεί και πέρα, ομάδα και είναι πλέον τυχερό αυτό το Γκόλφ που μεταφέρει τη γενιά της Α5 στη σύγχρονη εποχή με έναν πολύ ειδικό και σπάνιο τρόπο που σφραγίζει ότι ζήσαμε νέοι. Την οικογένεια Σκαλτσά. Ομάδα-οικογένεια η Q2 και στο σέρβις θα βρείτε την κ. Χρύσα Κατσαρέλια-Δήμου με τα κομάντο. Τους Μιχάλης Μαρίνο, Παναγιώτη Κεφαλά, και τον ηλεκτρονικό Στέφανο Τζανέτη, όταν αναζητείται η ήρεμη δύναμη. Ο Αχιλλέας Τζιτζικαλάκης. Δούλεψαν σήμερα. Το μωρό πάτησε, ο Σώτερ οδήγησε αφήνοντας το χώρο στο μυαλό του και ο Νικόλας τραγούδησε.

Το θέλεις αυτό το σύνολο, με γεγονός πως κοσμεί γενικώς, ενώ συνολικά επηρεάζει κομψά, αλλά σταθερά και με πάθος… Το ελεγχόμενο, που δεν προσβάλλει. Ότι διδάσκει η παρέα του, με Τάκη Κουτσίκο, Νίκο Τσάδαρη και Δημήτρη Βαζάκα, παράδειγμα gentlemen drivers… και παραπέρα.

Επιδόρπιο στους Αγίους; Με τον σωστό τρόπο και μείνετε συντονισμένοι γιατί «κ. Χρύσα ο οδηγός σας είναι και τεχνίτης στο barbeque».

Ελληνικοί αγώνες

Πρόσκληση-πρόσκληση…

Στοίχημα η μετακίνηση των Regularity masters στη Sporting κατηγορία. Ξέρετε, έχω παρακολουθήσει κάποιους σε σφικτά κομμάτια και αλλού και ζωγραφίζουν.

Μην κάνετε ποτέ αστεία με τον Δελαπόρτα σε γλιστερό. Μη δοκιμάσετε να επακολουθήσετε τον Γεωργοσόπουλο σε πατημένα, με Μίνι παίξτε άμυνα σε σχέση με Γιωργακόπουλο και Δούρο, ενώ όταν έρθει χώμα σεβασμός σε Μίλτο Μητσιά.

Στο μεταξύ ο Σάββας ξέρει να «στήνει» για sporting, όταν ο Μουστάκας επίσης το έχει.

Την ώρα που ο Αρβανίτης που έχει τσαγανό, όπως και ο Μάκης που δεν μασάει, θεωρούν πως δεν προκύπτει το momentum. Ό,τι διαχειρίζεται περίφημα ο Λυμπέρης Παπάζογλου. Ότι ταιριάζει στον Κώστα Μητρόπουλο από τους εκλεκτικούς που δεν διαπραγματεύεται την ποιότητα.

Ελληνικοί αγώνες

Ζεις για τη στιγμή

Όπως ακριβώς σήμερα και τον κ. Πέτρο Βασιλόπουλο δεν τον κατατάσσεις με τους παραπάνω.

Τρέχει μεθαύριο! Πάει Σκούρτα. Από regularity Μόντε με Δημήτρη Σταθάκο και Costa Brava με την κλασσάτη κ. Ισμήνη Βασιλοπούλου, δύο γιατροί μαζί στο πορτοκαλί και με τον Παύλο Βοτζάκη, μοιράζονται το περίπου sporting Έσκορτ ΜΚ1 by Γιάννης Τσαλαματάς.

Τους συναντήσαμε σήμερα στο βουνό πριν τον Ωρωπό και εμείς οι 3 παλαιοί, μαζί με ΕΛΕΜ και Δημήτρη Βαζάκα βρεθήκαμε σε αμηχανία.

Λαχτάρα να του δείξουμε αλλά και σεβασμός στη δική του διαδρομή. Εθελοντής ο πολύπειρος σε δύο ρόλους «Βαζ» κάθισε δίπλα του και το χάρηκε σχολιάζοντας πατήματα, ανέβασμα στροφών στον κινητήρα κ.α., για το σχεδόν νορμάλ αμάξι, με τον Γιάννη να κρατάει σημειώσεις.

Ο Δημήτρης με τον Σταμάτη κλείνουν δρόμο και το πάμε-γυρνάμε-φεύγουμε ξανά, είχε τη σωστή διάσταση. Ακολουθεί δοκιμή για τις σημειώσεις με τον κ. Παναρίτη, ενώ έρχεται ο Παύλος να πάρει τη θέση του.

Σημαντικό όλο αυτό, που χωρίς αμφιβολία θα βρει μιμητές, με γεγονός πως το ΙΑ που λάμπει χάρη σε Μουζούκη και Καράμπελα και δεν το θολώνουν οι μίζεροι της παρέας τους, θα δώσει ακτινοβολία και στα δικά μας.

Στη sporting έκφραση του που οφείλεις να επικοινωνείς με σεβασμό._ΣΧ (ένας πολύ παλιός)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • ΣΧ
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ