top icon
Blog

Εν αναμονή…

Εννοείται πως μας απασχολεί η επόμενη ημέρα σε σχέση με την αυτοκίνηση, όπως αναμένεται(;) να προκύψει μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου.
Με δεδομένη την εμπιστοσύνη στη φρέσκια εντολή, που άλλωστε δημιουργεί «ελπίδα» σε όσους ψήφισαν και σε όσους δεν ψήφισαν, αισιοδοξούμε ότι υπάρχει σχέδιο σε σχέση και με το δικό μας χώρο. Άλλωστε, η «δύναμή μας» δεν αρχίζει και τελειώνει στο τεράστιο εργατικό προσωπικό του χώρου που υπηρετούμε. Εισαγωγές, πωλήσεις, επισκευές, ειδικός Τύπος, εξαιρετική παρουσία στο Διαδίκτυο, αλλά να μην υποτιμούμε την ευαισθησία του Έλληνα σε σχέση με την αυτοκίνηση. Το λατρεύει και δεν το κρύβει. Σύμφωνοι, είναι και η ανάγκη, από τη στιγμή που τα μέσα μεταφοράς δε λάμπουν στον τόπο μας. Πάντως, με δεδομένη την εμπιστοσύνη και στο Συμβούλιο του ΣΕΑΑ, πιστεύουμε ότι η αγορά του αυτοκινήτου θα κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.
Από την πλευρά μας, όμως, επιμένουμε. Μία βόλτα με άποψη, που δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα, βελτιώνει την ψυχολογία.
Το κυριότερο, αγαπητέ Γιάνη, το κάνεις και με σύγχρονο «500», δε χρειάζεσαι τζιπούρα. Περίπτωση όπου δε μετράει το μέγεθος, αλλά ο τρόπος…_ Σ. Χατζηπαναγιώτου 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ