top icon
Blog

Η Seres στη Σπανός ΑΕ

Κίνηση roi mat που ξεπερνάει τα συνηθισμένα από τους διαδόχους του αείμνηστου «Μίμη» Σπανού.

Ο Γιώργος και η αδελφή του, κ. Μαρία Σπανού, βρήκαν καθαρό ατσάλι από τον αείμνηστο πατέρα τους, έναν πολυμήχανο θρύλο και των ελληνικών αγώνων, που έφυγε νωρίς.

Τα παιδιά του αιφνιδιάστηκαν αλλά δε «μάσησαν», αξιοποίησαν το DNA τους και την υγιέστατη κληρονομιά τους και γράφουν ιστορία. Με σκληρή και έντιμη δουλειά, μακριά από συμψηφισμούς και δήθεν συμμαχίες. Οδηγός τους ο σεβασμός – ό,τι χαρακτήριζε τον πατέρα τους και σηματοδοτεί τη Spanos SA στη σύγχρονη εκδοχή της.

Seres

Με ατού την ΒΜW, τη σημαία τους, τοποθέτησαν μεσοτοιχία την Jaguar Land Rover, διδάσκοντας διαχείριση του premium, που συνδυάζεται με το Luxury, και με πλεονέκτημα το after sales. Ό,τι σφραγίζει άλλωστε τη διαδρομή τους, και είναι γεγονός ότι δε χαρίζονται, αλλά στην κυριολεξία προσφέρουν την επόμενη ημέρα με υποδειγματική διαχείριση της συντήρησης ακριβών αυτοκινήτων.

Διαβάστε αναλυτικά για την επίσημη παρουσίαση της Seres στην Ελλάδα κάνοντας κλικ εδώ.

Seres

Η Seres…

… τους ταιριάζει. Τεράστιο μέγεθος, από τα θηρία που έρχονται στην Ευρώπη, και τη σοβαρότητα του εγχειρήματος σφραγίζουν «τα παιδιά του Μίμη», στα μάτια μας και για πάντα μέσα από τη διαχρονική αξία του θρύλου. Στο οπλοστάσιο δύο στελέχη-κομάντο που γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ο Νίκος Ταγκούλης, που ποτέ δε συμφωνούμε, αλλά μας συνδέει βαριά φιλία 45 ετών. Έχουμε κάνει τα απίστευτα ως συνεργάτες, και το σίγουρο είναι πως ο «Τάγκος» πήγε εκεί για να καταθέσει και ψυχή, αδιαφορώντας για ένσημα, ενώ ουδέποτε ασχολήθηκε με επιφανειακά εύσημα.

Σπανός

Στην ομάδα τους ευχάριστη έκπληξη, μεταγραφή ουσίας, ο Παναγιώτης Καραβέλας. Αριστούχος του «πανεπιστημίου» Συγγελίδη, με μεταπτυχιακό από τον Πιπερίδη. Ο Πάνος, αποδεδειγμένα αξιοπρεπής και γνώστης, και σήμερα εκεί, στις ex-Saab εγκαταστάσεις στη Λ. Κηφισίας, ήταν απολαυστικοί. Σε συνδυασμό με όλη την ομάδα τους, και νιώθεις όμορφα για την εξέλιξη ανθρώπων που προσφέρουν έντιμα και με συνέπεια στο χώρο που υπηρετούμε.

Έχουν το σεβασμό μας._ Σ. Χ.

Σπανός

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ