Ο μεγάλος τελικός των Drift Kings International Series επιστρέφει στις Σέρρες με νέο όνομα αλλά κοινή ιστορία!

Το φθινόπωρο της περσινής χρονιάς, 2018, έλαβαν μέρος για 2η συνεχή φορά στις Σέρρες, οι τελικοί του Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, King of Europe & King of Nations, αντίστοιχα, σε μία sold-out διοργάνωση που κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις προσφέροντας ατελείωτο θέαμα και υψηλές δόσεις αδρεναλίνης.

Το τελείωμα του επικού εκείνου διημέρου μάλιστα, ακολούθησε μία ανακοίνωση που κίνησε την περιέργεια τόσο του κοινού, όσο και του Τύπου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, για πρώτη φορά στην 15ετή ιστορική πορεία του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε ότι: «η χρονιά του 2019 θα ήταν επαναστατική», επιφυλάσσοντας ποσές εκπλήξεις για το μέλλον, ξεκινώντας από την ομαδοποίηση του Ευρωπαϊκού (King of Europe) και Παγκομίου Πρωταθλήματος (King of Nations), κάτω από την ομπρέλα του ολόφρεσκου, βελτιωμένου “Drift Kings International Series”.

Drift Kings International Series

Φέτος, στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2019, θα διεξαχθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ο τελικός των Drift Kings, και η είδηση αυτή συνεπάγεται ευχάριστα νέα σε πολλά επίπεδα. Αφενός, οι fans του drift θα έχουν άλλη μία ξεχωριστή ευκαιρία να δουν και να απολαύσουν από κοντά τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου να εκτελούν φαντασμαγορικά ατομικά περάσματα και επεισοδιακές μάχες, σε μία διαρκή προσπάθεια κατάκτησης της κορυφής. Αφετέρου, τα πολλαπλά μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της διοργάνωσης και την κάλυψη του αγώνα, θα έχουν ως αποτέλεσμα την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με την ανάδειξη των υποδομών που υπάρχουν στην χώρα και μπορούν να υποστηρίξουν άρτια την διεξαγωγή τέτοιων αγώνων, σε ένα ευρύ κοινό που ξεπερνά τα όρια της Ευρώπης και εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να είμαστε όλοι εκεί, να υποστηρίξουμε τις ελληνικές συμμετοχές και να μεταδώσουμε δυνατά τον δικό μας παλμό, σε ένα επικό φινάλε μιας ποικιλόμορφης, άκρως ανταγωνιστικής χρονιάς!

Δελτίο Τύπου

Drift Kings International Series

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά