top icon
Κόσμος

O Verstappen ξεκίνησε τα μαθήματα drift με ένα Mazda RX-7 (video)

O Max Verstappen θέλησε να μάθει πως να ντριφτάρει και ζήτησε βοήθεια από τον κορυφαίο του είδους. Τα μαθήματα έγιναν με ένα βελτιωμένο Mazda RX-7.

Ο απόλυτος κύριαρχος της Formula 1 των τελευταίων ετών και ένας από τους καλύτερους οδηγούς στις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θέλησε να κάνει κάποια ιδιαίτερα μαθήματα drift.

Verstappen

Έτσι, ζήτησε τη βοήθεια του καλύτερου. Ο Max Verstappen συνάντησε τον κορυφαίο στην πλαγιολίσθηση «Mad Mike» Whiddett προκειμένου να τον εκπαιδεύσει στο ντριφτάρισμα. O Νεοζηλανδός οδηγός έφερε το όχημά του, ένα βελτιωμενο και τροποποιημένο Mazda RX-7 που το ονομάζει MADBUL και αποδίδει 600 ίππους.

Το τετράτροχο αυτό θηρίο, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ντριφτάρισμα. Δεν έχει καμία σχέση με μονοθέσιο της F1 και φυσικά απαιτεί άλλους χειρισμούς από αυτούς που γνωρίζει ο πρωταθλητής.

Verstappen

Στην αρχή, ο Verstappen έκανε κάποια λάθη, αλλά όσο περνούσε η ώρα και με την καθοδήγηση του δεξιοτέχνη «Mad Mike» Whiddett, απέδειξε ότι είναι εξαιρετικός πίσω από το τιμόνι. Οι δοκιμασίες ήταν αρκετές και απαιτητικές, αλλά ο Max πέρασε με επιτυχία τα μαθήματα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ