top icon
Ειδικές Διαδρομές

4ΤΡΟΧΟΙ Φεβρουάριος 2017: RCH Buggy!

Στο τεύχος Φεβρουαρίου σας έχουμε μία μεγάλη έκπληξη. Αποκαλύπτουμε και οδηγούμε το νέο δημιούργημα της Replicar Hellas – τo ελληνικό RCH Buggy! 

Στις χιονισμένες παραλίες κάτω από τον Όλυμπο, λοιπόν, και αυτήν τη φορά όχι για κάποια ρέπλικα-κομψοτέχνημα RCH 356 Speedster, Wide Body ή 550 Spyder, αλλά για το beach buggy του ’60 σε εκδοχή 2017, και μάλιστα… by Replicar Hellas. Η ελληνική εταιρεία (ενωμένη και αγαπημένη ομάδα έντεκα ατόμων) του Ηλία Γαγανέλη κάνει και πάλι τη διαφορά και μας δείχνει το δρόμο, αφού, πολύ απλά, ό,τι σκέφτεται το κάνει πράξη, και μάλιστα την ολοκληρώνει και την τελειοποιεί, βγάζοντας στους ελληνικούς δρόμους οχήματα με έγκριση τύπου και κανονικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση και αυτής της επιτυχίας. Ίσως μάλιστα τα νέα να έχουν προλάβει την έκδοση του τεύχους μας, το οποίο θα βρείτε στα περίπτερα την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου!

Με το πολυεστερικό του αμάξωμα να είναι εκπληκτικά βαμμένο σε ένα ιδιαίτερο μπλε χρώμα -Santorini Blue-, τις αναρτήσεις και τα μηχανικά μέρη του, προερχόμενα από το Σκαραβαίο, να αποτελούν εγγύηση αξιοπιστίας και εύκολης συντήρησης, αλλά και χώρο για τέσσερις ενήλικους επιβάτες, με τα πίσω καθίσματα να είναι τοποθετημένα εμπρός και όχι επάνω στο χώρο του κινητήρα, έρχεται μέσα από τις σελίδες του τεύχους Φεβρουαρίου να μας δώσει -για ακόμα μία φορά- ελπίδα και αισιοδοξία: οι Έλληνες είναι εδώ, δουλεύουν και δημιουργούν!

Το συγκεκριμένο -πρωτότυπο RCH Buggy- της φωτογράφισής μας είναι ιδιαίτερο όσον αφορά το μοτέρ του, αφού στην περίπτωσή μας μιλάμε για 4κύλινδρο μπόξερ (Σκαραβαίου) 1.915 κ.εκ. με δύο διπλά καρμπιρατέρ, απόδοσης 105 ίππων! Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι το γνωστό χειροκίνητο 4άρι της VW, ενώ οι κινητήρες που θα χρησιμοποιούνται είναι οι επίσης γνωστοί αερόψυκτοι 1.2 (34 ίππων), 1.3 (49 ίππων) και 1.6 (68 ίππων), με δυνατότητα βέβαια κατά παραγγελία να τοποθετηθούν και ισχυρότεροι, όπως της δοκιμής μας, όσο και αν αυτός ο συνδυασμός ξεφεύγει από την εν γένει λογική και φιλοσοφία της κατασκευής. Σε κάθε περίπτωση, η ανάφλεξη είναι ηλεκτρονική. Οι αναρτήσεις (λογική Σκαραβαίου, αμορτισέρ Kayaba), το εκπληκτικό ζύγισμά του και το σωστό-σφιχτό κούμπωμα του επιλογέα με τις απίστευτα κοντές διαδρομές μάς προκάλεσαν να κινηθούμε σβέλτα σε κάθε τερέν, οπότε αυτό που ακολούθησε και θα σας μεταφέρουμε μέσα από τις σελίδες της συγκεκριμένης «ειδικής διαδρομής» περιγράφεται μόνο με αυτήν τη λέξη: απόλαυση!

Το κόστος της βασικής έκδοσης (1.2) είναι τα 19.900 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, υπολογίστε 22.900 ευρώ για το 1.3 και 24.800 ευρώ για το 1.6. Σε κάθε περίπτωση, οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24% και τέλη ταξινόμησης. Οι δυνατότητες εξατομίκευσης; Τεράστιες! Δε θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα, όμως. Το νέο ελληνικό αυτοκίνητο της Replicar Hellas, για τα μάτια σας μόνο, μέσα από της σελίδες του τεύχους Φεβρουαρίου 2017!_ Μ. Σαλ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ