top icon
Επικαιρότητα

5 αστέρια για τη Giulietta στα crash-test του ΕuroNCAP

Εξαιρετικά αποτελέσματα απέσπασε η νέα Αlfa Romeo Giulietta στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού ΕuroNCAP.

Εξαιρετικά αποτελέσματα –τα καλύτερα μέχρι τώρα για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας- απέσπασε η νέα Αlfa Romeo Giulietta στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού ΕuroNCAP, oι λεπτομέρειες των οποίων ανακοινώθηκαν επίσημα στις 2 Ιουνίου. Το νέο ιταλικό μικρομεσαίο -που διαδέχθηκε την «147»- είναι το τρίτο κατά σειρά μοντέλο της Αlfa Romeo που αποσπά την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στα crash-test του ΕuroNCAP, ύστερα από την 159 και τη ΜiTo.

 
Πιο συγκεκριμένα και στις επιμέρους κατηγορίες, πέραν των 5 αστέρων, η Giulietta σημείωσε 97% επιτυχία στην προστασία ενηλίκων συγκεντρώνοντας 35 βαθμούς, 85% επιτυχία στην προστασία παιδιών αποκομίζοντας 42 βαθμούς και 23% επιτυχία στην προστασία πεζών με 23 βαθμούς. Η έκδοση της Giulietta που χρησιμοποιήθηκε στη δοκιμή από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών πρόσκρουσης EuroNCAP ήταν μια 1.6 JTD Distinctive, βάρους 1.334 κιλών.

 
EURONCAP
ALFA ROMEO GIULIETTA
Αστέρια: 5
Προστασία ενηλίκων: επιτυχία 97%, 35 βαθμοί
Προστασία παιδιών: επιτυχία 85%, 42 βαθμοί
Προστασία πεζών: επιτυχία 63%, 23 βαθμοί
SafetyAssist: επιτυχία 86%, 6 βαθμοί.
 
Σπ.Χατ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ