top icon
Επικαιρότητα

500 Abarth Essesse

Με την έλευση του 500 Abarth Essesse, των 160 ίππων, το MINI Cooper S δείχνει να αποκτά ένα πολύ σοβαρό ανταγωνιστή.

Οι εξελίξεις φαίνεται να επισπεύδονται μετά τη διαρροή στο διαδίκτυο των πρώτων φωτογραφιών του 500 Abarth Essesse. Όπως όλα δείχνουν αυτό που έχουμε εδώ είναι ο σύγχρονος ανταγωνιστής του MINI Cooper S. Κάτω από το καπό κρύβεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,4 λίτρων με ιπποδύναμη περίπου 160 ίππους, δηλαδή αντίστοιχος του 500 Abarth Opening Edition.
 
Η εμφάνιση του αμαξώματος είναι εντελώς «προκλητική» σε σύγκριση με το απλό μοντέλο 500 της Abarth. Στην έκδοση Essesse διακρίνουμε αλουμινένιους τροχούς 17 ιντσών, ένα κομψό πίσω σπόιλερ και γενικότερα ένα πιο σπορ πίσω μέρος το οποίο περιλαμβάνει διαχύτη και εξάτμιση με διπλές απολήξεις.
 
Θα προσέξατε επίσης ότι στις φωτογραφίες περιλαμβάνεται και μία πιο «άγρια» εκδοχή, με αεροτομή στο πίσω μέρος, επιπλέον εισαγωγές αέρα στο καπό, ένα τεράστιο σπόιλερ μπροστά, σπορ καθίσματα μπάκετ και χωρίς προβολείς ομίχλης στον τεράστιο εμπρόσθιο αεραγωγό. Μένει προς διευκρίνιση εάν πρόκειται απλά για ένα έξτρα πακέτο που περιορίζεται στην εμφάνιση ή έχουμε να κάνουμε με μία πραγματικά αγωνιστική εκδοχή. Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε αναμονή για περισσότερες λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ