top icon
Επικαιρότητα

Abarth 124 GT με οροφή από ανθρακονήματα στη Γενεύη

Μια σημαντική αναβάθμιση έρχεται από την Abarth στη Γενεύη, με την παρουσίαση μιας νέας GT ειδικής έκδοσης του 124, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αφαιρούμενη σκληρή οροφή από ανθρακονήματα.

Το Abarth 124 GT φέρνει μαζί του βελτιωμένη εμφάνιση, αλλά και αύξηση στις επιδόσεις. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει ένα μοναδικό χρωματισμό, που ονομάζεται Alpi Orientali Grey. Το αυτοκίνητο πατά σε τροχούς διαστάσεων 17 ιντσών, ενώ η οροφή του από ίνες άνθρακα ζυγίζει 16 κιλά. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν επίσης να το επιλέξουν με πίσω αεροτομή από ίνες άνθρακα και κελύφη καθρέφτη από ανθρακονήματα. Το GT διατηρεί τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 1.4 λίτρων του Abarth 124, με ισχύ 168 ίππων και 250 Nm ροπής. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου βρίσκεται στα 232 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα έρχεται σε 6,8 δευτερόλεπτα.

Στην ελβετική πόλη η ιταλική εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης το Abarth 695 Rivale, που είναι προϊόν συνεργασίας με τον κατασκευαστή σκαφών Riva. Η νέα αυτή έκδοση προσφέρει ρετρό εμφάνιση με δύο αποκλειστικούς χρωματισμούς (Riva Sera Blue και Riva Shark Gray). Όσο για το εσωτερικό του, τονίζεται ιδιαίτερα από μια μπλε δερμάτινη ταπετσαρία και από ένα συνδυασμό από σφενδάμι και ξύλο από μαόνι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ