top icon
Επικαιρότητα

Ανανεωμένο Citroen DS3 & DS3 Cabrio

Το ανανεωμένο Citroen DS3 & DS3 Cabrio έχει πλέον φώτα τεχνολογίας Xenon & LED νέας σχεδίασης, αλλά και νέους κινητήρες.

Το ανανεωμένο Citroen DS3 & DS3 Cabrio έχει πλέον φώτα τεχνολογίας Xenon & LED νέας σχεδίασης, αλλά και νέους κινητήρες. Τα εμπρόσθια φώτα είναι εμπνευσμένα από δύο πρωτότυπα, το 9 και το Wild Rubis και συνδυάζουν τις τεχνολογίες LED και Xenon. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα αυτά φώτα έχουν καλύτερη απόδοση με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, 35% με 75% ανάλογα τη χρήση τους. Αντίστοιχες αλλαγές έχουν γίνει και στα πίσω φωτιστικά σώματα. Τα πιο ουσιαστικά νέα, όμως, έρχονται από τους κινητήρες, ώστε να εναρμονιστούν με την οδηγία Euro 6. Αρχή με τους δύο ντίζελ BlueHDi 100 & BlueHDi 120 με τις εκπομπές ρύπων CO2 να είναι 79 και 94 γρ./χλμ. αντίστοιχα. Παράλληλα Euro 6 είναι και ο κινητήρας βενζίνης e-VTi 82 ETG εκπομπές ρύπων: 95 γρ./χλμ., ο οποίος συνδυάζεται με αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων.

Τέλος, διαθέσιμο θα είναι το σύστημα Active City Brake, που αποτρέπει τα ατυχήματα με μικρές ταχύτητες. Ένα ραντάρ που βρίσκεται στο παρμπρίζ ελέγχει το χώρο εμπρός από το αυτοκίνητο και επεμβαίνει στα φρένα εάν ο οδηγός δεν έχει προλάβει. Επίσης, είναι διαθέσιμη και κάμερα οπισθοπορείας.




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ